.

Hur glad blir man inte när ens bästa Daniel skriver ett sms: Jag saknar dig Hannis! Jag blev så glad och kom på ännu mer hur mycket jag saknar dig, kommer snart ner och hälsar på.

today

Alltså det är inte sant... I all hast imorse glömde jag skorna igen så det vart att sätta sig och plugga tiden fram tills skolan började ist. Hängde lite i skolan innan jag runt i lite affärer och kikade. Fick med mig ett linne, ett halsband och en kjol. Kanske kan slänga upp några bilder på det sen.. om det är min grej eller ej vet jag inte men det visar sig.

Nu har jag varit hemma ett tag och hoppas på att få i mig lite mat innan jag rör mig mot gymmet runt 7 OCH nu är skorna ner packade och kommer förbi i allframtid.

tjingtjong

Ljuga eller inte...but

Im ready to make nice


ute vs hemmakväll

Ikväll ville min bästa susanna att jag skulle komma till sthlm och gå ut men jag kände mig på tok för trött för det.. Om det här hade varit för ett halv år sen hade jag tagit första bästa tåg och åkt dit för att gå ut med dom men jag valde en kväll hemma framför idol, berg flyttar in och välkommen åter, haha jag måste bara säga att orangetotten i välkommen åter är så himla härlig.

Nu ska jag va social med dom andra här hemma och sen kolla vem som går vidare i idol. nerd. 

Puss och godnatt 


no

No träning ikväll men desto mer träning imorgon. Upp och hoppa för att gå till gymmet innan skolan. Tufft, men slimmadkropp here i come. Eller? Ge mig några veckor.

Kommer aldrig glömma när en kompis sa: Hanna lova mig att du inte blir större som alla andra blir när dom fyller 20.. och jag sa: Ja, jag lovar hehe

...och jag håller alltid vad jag lovar så upp till bevis ;-)

ciao

lite shopping

Idag gick jag runt lite på stan för att kolla om utbudet va något att ha.... tyvärr inte!! Fick bara med min en tränig stickad kofta, ett halsband och ett par träningsbyxor.

Sen gjorde jag såklart världens tabbe... Jag tog med mig alla träningsgrejer trode jag men när jag står och letar efter träningskortet insåg jag att jag glömt skorna. Blä, tränar senasre i kväll eler tidigt imorgonbitti istället.

CiAo

Ericafika

Igår efter träningen åkte jag till Sthlm för att möta upp Ericafika!!! Gick runt lite på stan innan vi gick och åt världens godaste sushi. Efter sushi och mätta magar tog vi oss till steriksplan där vi tänkte fika. 

PS Det är något fel på mig och min nattsömn när det är fullmåne...? Någon mer som har samma problem med att sova, just vid FULLMÅNE?

Träna

Igår va jag superduktig (enligt mig själv!) Jag gick och köpte mig ett träningskort. Tränade ett tag efter det och nu sitter jag här med lite smått träningsvärk. Men jag ska inte ljuga, det är nästan det skönaste som finns, så imorgon blir det att spendera yttligare några timmar på gymet så jag blir fitforfight tills jag och Martin ska ut och springa!


partylikea.....rockstar(?)

I lördags vart det utgångo och allt vad det innebär. Rolig kväll och bra förfester. Mer sånt, det gillas!



Bilderna tagna för ett tag sen







.

hej dagbok idag träffade jag en gammal klasskompis hannes och åt mat hej då

Kanske den bästa just nu

Justin Nozuka- Save him















She loves him more, he loves her more Seems like they aint ever let each other go Laughing and kissin' It's a match made in heaven Behind the rings on their fingers Imprints the ink deep in the inner That has stained their souls together now Stained 'soul mates' forever now Seems like they've made it to the other side Where the grass is greener and the sky is always blue And it goes on forever and ever But there is only room for two Deep at night I'm awakened from my dreams Next door yelling, cries; "Mercy!" She is begging please "Don't end my life you're all I need" And darlin I will never leave, never leave And then she prayed on her knees

She said: Save him, save him from the hand that he beats me on (4x)



Dark clouds cover her paradise She covers her eyes and hides Behind enemy lines And she walks through the night with her child in her arms She's thrown back hostaged You see twenty years ago When she was just ten years old Lost in imagination She was left alone And Paps had nothing to let his anger on Oh he beat her cold, yes he did He beat her cold She used to prey on her knees She said: Save him, save him from the hand that he beats me on (4x) Deep at night I'm awakened from my dreams Next door yelling, cries; "Mercy!" She's beggin please, begging please, begging please "Get up, Get up!" He brings her to her feet and smacks her down till she falls to the ground Oh and over and over again He brings her to her feet till she can no longer stand Oh and still the beating never ends On and on and on it goes Until he brings out a gun And says to her: "Stop crying and bring me my son" She cries harder and harder He cries harder and harder She says: "Baby please don't, don't do this" Oh two shots to her chest And a blow to his own head Oh she quickly loses breath And blood rushes to the bed And baby cries he cries.. his eyes out Save him, save him from the hand that he beats me on (4x) She loves him more, he loves her more Seems like they ain't never let each other go Laughing and kissin' It's a match made in heaven

.

Pinsamt


Festilifest

Igår åkte jag och S till sthlm för att möta ett ett glatt gäng och festilifesta lite. Började med lite förfest i vasa stan innan vi åkte vidare in mot festensvärld.


.

En regning söndag som denna åkte gummistövlarna på för en promenad till biblioteket.


´.



I know, skorna som varenda kotte har, fantasilöst... Men ack så bekväma.


16

Idag har det varit en omtumlande dag.... Började med ett möte runt 8 tiden och va inte hemme fören halv 11. Majgat! men jag hoppas det här blir bra. Jag känner mig så himla trött efter den här påfrestande dagen så nu blir det en mysig hemma kväll framför idol istället för stocken som annars brukar stå högt upp på listan under torsdagarna, hehehe.

.

Middag, ost, kex och vin med en vän igår. Avkopplande och mysigt efter plugg, mer sånt!


Justin

Fick reda på att Justin Nozuka ska/är på turne och ni kan nästan gissa vad jag ska säga, om inte så säger jag det nu: JAG VILL VERKLIGEN SE HONOM, fast han spelar inte i Sverige... så funderar på att åka till London över en weekend eller varför inte Amsterdam? har aldrig varit där så kan fånga 2 flugor i en smäll!



14

Hej fina du!

Efter intesivt plugg igår gick jag och la mig med gott samvete. Nu idag på morgonen kollade jag igenom det sista lite snabbt vid frukosten innan jag gav mig ut på en powerwalk längst med luthagsesplanaden och bort mot studentstaden och engelskaparken med min vän Sophia. Tänkte att det kunde va ganska bra att rensa tankarna lite för att senhoppa in i skrivsalen. Tror det gick bra, får hoppas det iaf!!!


(plugg)^3

Goderafton.

Idag har jag inte gjort annat än att sitta och räkna matte matte matte. Va ute en halvtimme på eftermiddagen och träffade M, mycket trevligt! Även fast kl är 23 snart ska jag strax dyka ner i bökerna igen.


Skype

För någondag sen skaffade jag mig skype bara för att kunna ha kontakt med min lilla snutte-julia som har lämnat oss i ett halv år för att jobba i Norge. Pratade med henne här om dagen och det va skönt att höra att allt va bra med henne och Johan och framförallt att allt har gått så bra. Ta mycket bilder så får jag se hur det ser ut och.... watch out för snart kommer vi tjejer och spelar kort och dricker öl i er mysiga stuga.


Middagsdate

Ikväll ska jag äta middag med mina kusinisar som jag inte träffat på för tok för länge, ska bli skojigt. ♥

Kultur

Ikväll ska jag och mina vänner vara kulurella av oss. Vi får se vad kvällen bjuder på, just nu känns det som både det ena och det andra kan hända. Hörde något om en kubansk afton? Spännande!


En födelsedag

Jag vill bara säga grattis till världen sötaste Daniel som fyller år idag. Tråkigt att du inte är på hemmaplan men jag hoppas att du får världens bästa dag!


.

Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano




Grappa

Igår mötte jag upp fina Erica för ett glas vin på det urmysiga stället Grappa på St eriksplan! Första gången jag va där, kommer garanterat komma tillbaka. Vi Placerade oss på deras mysiga uteservering och pratade igenom både det ena och andra och jag kände mig gladare än på länge. Det va skönt, som att en sten släppte från hjärtat. Tack sötnos!






Fika

Har precis kommit hem efter en långt fika med Ada och Julian, jag fick höra mer och det känns fortf inte bättre. Nepp. Dags att sova kanske. Jepp.

Puss och godnatt alla söta

.

Buonasera! Come sta? Hoppas allt är bra med er.. med mig är det helt prima ballerina.

Idag är en dag att lägga på minnet, 7/9-10. Det har varit den bästa dagen i hela mitt liv, eller kanske inte riktigt så bra, kanske nästan den kassaste och den mest ohändelserikaste dagen jag varit med om. Har varit nära på att dö av trisstes både en och två gånger.

Dagen bäsjade iaf med att jag vart väckt av några bygg-gubbar som stod utanför fönstret och borrade, bra iof för då kom jag upp i tid och missade inte mitt möte som jag skulle infinna mig på kl 10. Va hemma igen efter 1 timma fixade och trixade med lite olika saker innan jag skulle sätta mig och plugga, men då uppstod en rastlöshet. Jag hörde av mig till dom flesta men alla jobbade, va i skolan eller hade annat för sig helt enkelt. Försöker plugga lite igen efter någon timma men det gick inge vidare....efter det dog jag på soffan och började leva igen när mamma kom hem och piggade upp stämningen. Vi åt världens godaste middag som mammi lagade ihop. Jag va fortfarnade uttråkad så började ringa runt till lite folk bara för att snacka lite i telefonen. Någon mänsklig kontakt tänkte jag att jag ändå skulle få. hehehehehhehe.. sen va de idol! många talanger men även många bengisar

...och det roligaste av allt. Det här har varit min tråkigaste dag men ändå mitt längsta inlägg. 

Arrivederci allesammans




Mysassygirl

Juste!! Jag har en film att rekomendera. I lördags började jag och en vän att kolla på my sassy girl, men såg aldrig klart den för att det vart något fel så den pausades av sig själv.. Men i söndags kollade jag klart på den och det måste vara den finaste filmen som finns.


.

Jag har kommit på mig själv med att vara väldigt sällsskapsjuk.. och inte nog med det så lider jag av seperationsångest! Hur kommer man över det? Det är jobbigt.

Nu ska jag sova.. Tjingeling, tingeling kommer strö glitter över dig!

Smoothie

Idag gjorde jag världens godaste smoothie gjord på youghurt och blåbär som jag plockat själv! Gissa om det vart gott, mums!


A lot like love

Ikväll när jag kom hem slängde jag mig direkt i soffan efter en lång dag. Jag hade turen att dom visae A lot like love på tv, så jag och mamma har kollat på den fram tills nu. En väldigt mysig film med Ashton Kutcher och Amanda Peet i huvudrollerna.


Powerwalk

Igår var jag och en vän ute och promenarade längs vattnet här i Uppsala! Vi hittade ett supermysigt stråk som va perfekt att gå, där blir det många promenader i höst kan jag lova :)

.

I torsdags bestämmde jag och Sophia oss för att gå till Stocken.. Kul tänkte jag det här kommer bli en bra kväll! Det börjar med att jag bara ätit frukost på hela dagen och det kommer jag på precis innan jag måste springa till systemet för jag hade glömt köpa dricka (såhär i efterhand önskade jag att jag festade nykter) för när jag inte har ätit så blir jag full på 1 glas vin men i torsdags drack jag nog 3.... Det här har hänt en gång tidigare när jag inte ätit.. Det jag vill säga är att när jag blir såhär känner jag inte igen mig själv, jag blir så ond. Dags att äta ordentligt och be om ursäkt om jag varit otrevlig, det är de sista jag vill vara!!!!!!!!

Nu ska jag forstätta att plugga, senare kommer en kompis hit och äter middag med mig!

Later

RSS 2.0