.

Snart kommer jag få min älskade Iphone igen, vilket betyder att jag kan spela massa roliga spel. wiho haha!



Mys

Idag har jag hängt med Jennifer i hennes nya lägenhet så otroligt fin. Jag vart lite avis på hennes balkonger, den som skulle va liten va inte ens liten det va större än norml stora. Superfint iaf och kul att få träffa min fina vän öven en kopp te, det behövdes verkligen.

Tänkte slänga upp lite bilder på helgens shopping men jag vet inte om jag vågar. Vet inte om det är så mycket jag över det. Det visar sig helt enkelt.


.

Nu va det på tok för länge sen jag uppdaterade här. har inte riktigt tid just nu heller, men senare kommer en schöööön uppdatering förhoppningsvis. beroende på hur mycket överkursare jag orkar vara.
Smell u later.

.

Behöver jaqg säga något?


Världens bästa!

Jag måste bara säga att jag måste ha världens bästa mamma och pappa som alltid ställer upp på mig. och så menar jag verkligen ALLTID! Puss på er (pressmeddelande)


Saknar

den perioden i livet när dessa bilder togs. Speciellt Daniel!!! Kom hem igen, även fast jag vet att du har det hur bra som helst i Skåne.















.

Hello!

Nu ska jag snart börja packa lite inför skidresan känns som att det skulle kunna va en bra ide i och med att jag vet hur seg jag kan va. Jag hatar att packa, fattar inte hur jag kunde börja packa 2 veckor iförväg när jag va yngre. Herregud. Jag åker på onsdag morgon och kommer hem på söndag eftermiddag/kväll men jag känner ändå på mig att jag kommer ha med mig way to much packning.

 




Sönderslagen

mer eller mindre.

I helgen har jag: ramlat i en trappa så jag fick ont i handen och blåmärken på knäna (måste förövrigt ha ett sjukt stört ut), fått ett brännmärke på armen efter att jag tog ut en plåt ur ugnen, fått en sticka som orskat ett sår i handen som gör ont... whats up next? Ramla som bambi på hal is när jag är ute och går?

I övrigt har jag haft världens bästa och mysigaste helg. Utgång ifredags och myskväll hemma hos Julia i lördags med middag och melodifestivalen. 
Känner att det är lite överkurs att skirva om vem som skulle vinna och vad man tyckte om bidragen som alla andra därför avslutar jag här och säger Ciao!

.

I sommar sitter förhoppningsvis hennes hår på mitt huvud.




.

En sammanfattning av fredagen som va:


Matchbox twenty

Gud vad jag alltid har älskat matchbox twenty. Too in love to let them go! hehehe




Ni måste även lyssna på Matchbox twenty- Bright lights    (DEN ÄR BÄST MEN JAG HITTAR DEN INGENSTANS FÖRUTOM SPOTYFY!)

Puss

.

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och läsa i ett magazin som ramlade ner i brevlådan tidigare idag.. sen ska jag somna till någon mysig Melissa Horn låt och hoppas på att vakna upp lite piggare imorgon.

Puss

APHUVEEEEEE

Jag vill skrika det högsta jag kan så jag lyfter från marken och kommer till ett annat land, ett land där det är varmt och skönt, där jag kan drömma mig bort och känna varma vindar smeka mina kinder. Varför vet jag inte.. Jag kände bara att det skulle va jävligt nice med värme. Ciao


.

Igår tog jag en superskön promenix hem efter jobbet. Efter det tog jag en välförtjänt powernap för att orka vara vaken resterande utav dagen/kvällen. Träffade min lilla hoppetossa Julia på kvällen och snackade om allt mellan himmel och jord och åt nötter, som de nötter vi är.. Jag hann även få i mig en och annan muffin. smarrismarr heheh. Skön att bara ta det lungt och inte känna press på att göra något. och ännu skönare i morse när vi vaknade upp mer utvilade än någonsin, med varma baugetter som Julia fixade!

Vid 12 skulle hon jobba så Johan skjutsade hem mig och henne till jobbet..

Ikväll vet jag inte vad som händer, sthlm eller uppsala? hard question. hehe

pussiis




 

Love u


.

Jag hatar att känna mig kluven och inte vet vad jag vill. Jag hatar att vara förvirrad och ha tankar som inte vill försvinna, jag hatar att vara orolig och ovetandes. Jag hatar att inte kunna sätta fingret på något. Jag hatar sånna dagar då man inte vet alls, men jag älskar de dagar då jag känner att jag lever, de dagar jag har kontroll och de dagar som jag kan sätta fingret på exakt allt och se igenom varje unik människa som går förbi mig på stan. Jag är bra på att gå upp och ner men jag är sämst på att uttrycka känslor. Undra om jag någonsin har hatat eller älskat, på ritkigt.



Fint väder

Idag när jag gick från Julia fick jag en lyckokänsla. Underbart att solen börjar titta fram!!! Hoppas den är här för att stanna iaf för ett tag. Vad mer kan man begära? Lite ben and jerrys kanske, synd att jag inte får äta det. Puss



.

Den här bilden säger mig något men jag kan inte sätta fingret på vad!


skidkläderkörvpuss

Nu har jag letat efter skidkläder i 2 dagar, tror ni att jag har lyckats hitta några snygga? Svaret är väl ganska uppenbart nej i och med att dom har börjat få in badkläderna. Wiho! Jag älskar att jag är ute i sista sekunden.. Verkar som att jag får köra på något tråkigt = inte alls skidaktigt. Körv! Jag som ville se lite proffsig ut iaf, verkar inte som att det blir något av med de. Ja ja det där löser sig, får se om jag ens kommer upp i backen till att börja med.

Kan passa på att ge lite uppdate om träningen. Gårdagens träning resulterade i träningsverk i låren och gäddhänget. Det va på tiden att få det tränat så ska gå på det passat flera gånger. Hint, ADA!


see u later aligator.

Puss sov gott!

.

Haha, veckans citat:

"Älskling, åhhhhhhh jag är så hungig att jag skulle kunna äta upp dig!" tänk er inlevelse så det blir skrämande

kille nr 1: "Alltså vad är det med alla tjejer? alla har likadana kläder, laggings och ett stort linne.. allt från H&m, gina tricot och bikbok. Alltså jag blir så trött kan dom inte bara klä upp sig någongång, typ sätta på sig en skjorta"

kille nr 2: småskrattar

kille nr 1: (Blir upprörd/arg) "Ja. men alltså du fattar inte hur snyggt det är med tjejer i skjorta!!"

Båda citaten var ganska skrämande och är värre än vad det låter när man läser det. HAHAHAHA



tjolahopp!

Kom precis hem från jobbet, har varit ganska lungt.. Ett möte runt 11 annars hnäde det inte speciellt mycket.

Har precis ringt några viktiga samtal, skönt att äntligen ha det överstökat! Nu ska jag snart röra mig ner mot stan för en fika med en kompis. Sen ska jag möta upp Ada för att gå på ett pass på friskis som hon har bokat in oss på, passar utmärkt! skönt att träna igen, har ju trottsallt injte gjort det på en dag ;). Nej men jag måste ligga i nu i början så jag kommer in i det här. Inget slafs här inte.

Time to gooooooo!



Tjulululu.............. (?) HAHA



Just nu:

Glider jag runt i min otroligt mysiga morgonrock och har precis gjort lite ögonmassage med en salva som mamma hade köpte idag, den verkar asbra och det känns asbra.. Den har en kylande effekt.. 
Vi har precis haft en tävling om vem som kan äta upp munken utan att slicka sig runt munnen, jag tror att jag vann ganska överlägset... eller? Nu ska jag bara ta det lilla lugna. 

Imorgon väntar en fika med en killekompis direkt efter jobbet, asnice! Länge sen jag träffade den lilla lussebullen. 


Pussis 


body body body!

Jag bara älskar mitt body butter, detl uktar så himla gott och gör min hud till en babyrumpa. Hur kan man inte älska det? Dessutom luktar det godare än godast, hallon! Önskar att ni mina söta läsare skulle kunna känna doften.  



duktigt

Ännu ett träningspass avklarat, CHECK!

RSS 2.0