Mathilda tar studenten

På fredag tar min barndomsvän Mathilda studenten, känns sjukt att det redan har gått 1 år sedan jag och min klass stod på flaket och skrek oss hesa. På fredag är det utspring som gäller och sen är det studentmottagning senare på eftermiddagen. Nu är iaf min presentångest löst, jag fattar inte varför jag jämt har sådan stor ångest när jag ska köpa present till någon. Trauma haha!

Passade på att kika på lite bilder från när jag tog studenten.....










.

Inte alls många arbetsdagar kvar nu, hur skönt är inte det dååååå?! wie sen är det sommarlov







Gaaaaaah!

Jag försöker installera min iphone i Itunes så jag kan ladda ner massa roliga spel m.m men när jag kommer till att jag ska skriva in mitt kontonr verkar det inte funka, det står att jag har skrivit in fel fast jag har gjort om det 100 gånger! Kan någon vänlig själ snälla hjälpa mig?!

frulle på balkongen

Idag vart det frukost ute på balkongen, väldigt tråkig för att vara mig men jag orkade inte göra något mer avancerat än färskpressad juice och några tråkiga knäckisar med kalkon! Måste tänkta på figuren till sommaren.
Skönt att solen är framme, har suttit på balkongen nu en stund på förmiddagen och solat och pratat med en kompis i telefonen, förhoppningsvis tar vi en fika senare idag när han har tränat klart!

P.S Jag hat även fått inviga min fina bikini idag! :) wie








.

Nu har jag precis duschat och snart snart hoppa ner i min nybäddade säng med nyaste Elle innan jag somnar! Skönt med en lugn och stillsam kväll i ensamheten, har på Eurovision i bakgrunden men inte reflekterat så mycket över låtarna så kan inte uttala mig.

Sleep tight sweetheart


Nice

Lite dålig uppdate!
Kan berätta lite snabbt vad som hänt de senaste dagarna..

I torsdags fikade jag med Jennifer och Suss och sen kom en oväntad Divan gåendes när vi satt och fikade. Så vi fikade lite innan det var dags att dra sig hemåt för att ta det lite lungt innan vi skulle till Stocken.. Hade dock förväntat mig att det skulle vara en skön kväll så man kunde sitta ute men det började regna :( så vi vart inte så långvariga.

Fredagen var väldigt lugn, satt på bryggan med Susanna och luchade och senare mot kvällen tog vi med oss vårt vin och drog oss mot en förfest med en kompis för att senasre hamna på en mellanfest som skulle ta oss till snerkes. Mycket folk ute, ruuuligt! träffade på några bekande ansikten så det va muchet trevligt!



.

Idag har jag hängt runt lite på stan med en kompis vi åt mat och kikade i lite butiker. Jag hittade en jättesöt klänning som jag har lite planer på att köpa!! annars har det stått rätt stillla, tack för en mysis dag, det behövdes verkligen. 

Nu ska jag hoppa in i vardagsrummet till min älskade mammi!

♥ 

 

igårkväll

Igår var jag och Julia hemma hos Susanna hela kvällen för att fixa med lite saker som kommer bli så roligt.... fast ni får inte veta vad det är än, men snart så! ;-)

Grillis

Nu är jag tillbaka i mina vanliga jobbrutiner igen, skönt att slippa stress!
Igår efter jobbet mötte jag upp Sophia för sushi vid ån, supergott! Vi satt där ett bra tag och Alex kom förbi och vi bestämmde oss för att grilla senare på kvällen, killarna stod för köttet på den lilla engångsgrillen vi fick använda oss av haha och efter det var de matkoma som stod på schemat!

Nu ska jag tjillevippa ner i sängen så jag orkar upp imorgon!


Sophia


Alex, Divan och den viftande tidningen..... ha ha


Oldies

Kollade igenom massa gamla fotografier idag haha hittade dessa bla.













I lördags

igår tog jag det bara lungt, först stötte jag på Ada som va påväg till elstockholmo för att hälsa på sin syster så hängde lite med henne innan jag skulle vidare till Divvivivvi, vi gick och köpte pizza och hängde lite på bryggan vid ån innan Julia dök upp och gjorde oss sällskap. Senare dök även Sophia, Susanna och Linda upp. Efter att ha suttit där ett tag drog vi oss mot Luthagens livs för att köpa på oss lite smått och gott innan Charlie, Felice och Johan kom med lite rose. Vi satt kvar på bryggan ett tag och matade galna ankor som vart agressiva när vi väl hade slutat mata dom hahah efter de gick vidare mot Salt för att fortsätta dricka lite. Några gick ut och några gick hem. Jag tillhörde laget som gick hem och vaknade upp pigg imorse, dock til ett regnigt väder men det gör mig inte så mycket. Ser ut att bli en mysig söndag inomhus!


En anka med sina små ankungar. Hur söta som helst!


Söta tjejer




Sophia och Suss


Julia och Johan


Linda och Charlie

Mina moilkamera är kanske inte den bästa, måste nog börja inse de haha...





Utgång

Nu ska jag snart hoppa in i en dusch innan jag tar mig till stan för att möta upp Julia, ada och suss för att åka hem till Felice och förfesta ett långt tag innan vi går ut.

tjipptjopp


grillning och kubbspel

Igår åkte vi som sagt till Charlie och Felice. Jag, Julia, Johan, Alex och Sophia! Super mysigt att sitta ute på deras terass och dricka lite rose och äta grillad mat, gjord av mästerkockarna Charlie och Johan. Mot kvällningen spelade vi lite kubb och hade allmänt trevligt!! wii
















Mysig

Känns som att det ända jag skriver är att jag hänger med mysiga människor i solen men det är så det är och dtet är alltså det jag får skriva om.

I onsdags satt jag, julia och sophia på en mysig uteservering vid vattnet och sippade på lite rose! Hur underbart är det inte när det är varmt? skulle kunna fråga det 1000 gånger om!






.

Har precis kommit hem till en tom lägenhet eftersom att min pappa är bortrest. Jag har precis varit och fikat på stan med Julian, supermysigt och kul att se honom det var ett tag sen. vid halv 6 var han tvungen att dra för att han skullle till skolan, jag är så glad för din skull att du snart är färdig med plugget!!!

När han drog försökte jag ragga någon att hänga lite med men alla verkar jobba eller plugga i det fina vädret.
Jag trodde att Julia skulle jobba idag men tydligen inte. Nu ska jag iväg och grilla med Julia, Johan, Charlie och Felice! Mysi

Puss på er, era nötter!


.

Det är så härligt att det har börjat bli så varmt ute, man kan inte bli annat än lycklig!! Idag har jag hängt med min Adiis på stan och snackat om allt och inget, det gäller att utnyttja solens alla timmar och det gör jag till fullo.

Igår hängde jag mest på balkongen i solen hos pappsen innan jag gav mig ut på en promenad för att jag möta upp en mårdhund, annars stod det rätt stilla men jag trivdes.

Hoppas ni har haft en fin dag. ♥


.

Igår mötte jag upp Julia och Johan på för att hänga lite i solen som kom fram. Vi satte oss på en uteservering och mös i solen ett bra tag innan vi gick till Olearys för att äta och kolla på hockeymatchen melan sverige-canada. Jag kan inte på stå att jag va så insatt i matchen men maten va god iaf haha!

Nu ska jag hoppa vidare och göra något annat!


.

Snor lite bilder från min vän Julias blogg. Bilderna är från när vi va hemma hos Julia i fedags innan vi besökte Mathilda på hennes skiva. Jag hoppas att det inte gör något!





.

but it was not your fault but mine
and it was your heart on the line
i really fucked it up this time
didn't I, my dear?


.

Nu ska jag snart möta upp Julia och Johan för en mysig fika i solen som inte verkar hålla sig allt för långt borta, känns som det finns en liten chans att det kan kika fram i 3 skeunder, om inte annat är det relativt varmt ute!

hörs och ses


.

Igår mötte jag upp Julia och Suss för lunch på stan, det vart Cupido sallad vid ån innan vi gick vidare till en uteservering och hängde lite i solen, hur skönt som helst!! Efter några timmar i solen och ett snurrigt huvud begav jag mig hem och fixade lite innan jag tog tåget till Sthlm och mötte upp en killkompis som jag inte har träffat på ett tag och fortsatte i samma lungna tempo, alltså en riktigt lugn dag/kväll igår, skönt! Kom till Uppsala runt 1 idag, gick och köpte en fräsh sallad innan jag åkte hem.

Mysiiii!



.

Tjoföjt!

Har precis kollat på bella&tyra show. Kände att jag var tvungen när Kissie var med men jag stängde av efter 5 minuter för jag mådde så dåligt av att se henne. Jag skäms för hennes skull eftersom hon inte verkar kunna göra det själv.

Jaja... Vad händer ikväll?  Jag tänkte ta mitt pick och pack (rosebox) och dra mig hem till Julia med Susanna för att ta några glas vin och äta lite mat, innan vi går till Göteborg för att festa med min barndomsvän Mathilda som har studentskiva! Kommer nog bli hur bra som helst..! Efter skivan som slutar kl 1 drar vi nog vidare till något trevligt ställe.

Puss  ♥

.

....

men den känslan jag känner just nu är likgilltighet och det är nog det skönaste känslan men kan känna.


Dolly Parton




.

Vad har hänt under dom 2 senaste veckorna dååå?

Kvalborg
valborg
firat Julia med ballonger och tårta
agerat brandman
ätit middag med fina vänner
stocken
jobbat
tränat
fikat och skitit i att jag tränat
solat i vårsolen
varit glad
varit ledsen
blivit glad igen
ätit sushi mer än någonsin m.m 

en liten sammanfattning kanske skirver sen.






Lady Gaga

Just nu är jag så himla avis på min kusin som ska åka till Globen ikväll för att se Lady gaga!!!!! Jag hade också varit där om det inte hade varit för att jag fick reda på att hon skulle komma till Sverige för typ 1 vecka sen. 


.

Mina små älsklingar jag uppdaterar snart, har inte haft tid.

Puss på er mina pussgurkor.


RSS 2.0