hejhopp

imorgon har jag prov så ni vet. jag har pluggat som ett freak och jag känner att jag kan det mesta. skönt. nu ska jag plugga lite mer. sen ska jag sova. skönt. hej då. sov gott.

Om ni är intresserade

I fredags va jag hemma hos en kompis och drack vin och hade allmänt mysigt.

I lördags va jag med M ett tag innan jag gick hem till en kompis där en annan kompis va och hängde lite innan dom skulle gå ut. Va inte alls avis, det va iskallt ute!

Idag söndag har jag varit hemma största delen av dagen och dött av tristess innan jag träffade M nu ett tag på kvällen och tog en promenad. Hej vinter.

Jag är på asbra humör idag. Hejsvej 

 

det gör mig ledsen

Det var bara jag som var dum nog - tråkigt att jag insåg det när det redan va för sent, men alla kommer vi över saker. Nu är det slut på alla konstigheter. På riktigt.

Rosamånad

Jag stödjer cancerfondens rosa bandet-kampanj  till 100%, gör det du också!! Alla kan vi bidra på vårt eget sätt.




Jag kände dina ögon den natten dom följde varje steg

Har börjat kika på den nya serien Event som började för någon vecka sen men missade det senaste avsnittet så igår kväll la jag mig under ett stort och mysigt täcke för att ta igen det jag missat. Lite rörigt än sålänge men spännande! Somnade strax efter det och i morse gick jag ner till Luthagens luthis och införskaffade lite frullis, så himla gått med nygräddat bröd. Med lite frullis i magen tog jag det lungt och umgicks lite innan det va dags för skola!
Jag älskar att lära mig nya saker och min lärare är bra, så fick så dåligt samvete idag då jag inte hade bökerna med mig, känns som man försummar läraren och inte tar det på allvar.

Nu ikväll har jag tagit en lång kvällsfika med en killkompis som jag inte sett på ett tag, kul att man får se dig lite oftare nu förtiden.

Men om en vän kan viska och ett löfte brista går jag hellre hem

Igår på förmiddagen kände jag för ett rensa tankarna lite efter att ha pratat med en fin vän om allt som händer runt omkring oss, så jag tog mig powerwalk på 1h - mycket skönt!
Väl hemma gjorde jag iordning lite te och åt upp resten av sconsen jag bakade till frukost. Mums.

Säga vad man vill om hösten men jag tycker om alla dess färger som den har att bjuda på och när man blir sådär härligt rosig om kinderna när man varit ute och rört på sig. Mysigt!!

Lägger upp lite bilder från rundan jag bruka gå som ligger precis här vid mig där jag bor. Supermysigt att gå här!






Gud vad jag tyckter om det där trädet. Kontrasterna. Synd ara att det inte gjorde sig lika bra på bild.







Columbus

I know.... Jag har varit dålig på att uppdatera, men här är jag!

Helgen har iaf varit bra, mysig och lugn, precis vad jag behövde efter en sen kväll på Stocken i torsdags... Hade väldigt kul med min fina Mathilda och hennes vänner samt Susanna men jag ångrade på fredagen att jag tog den där sista shoten. Susanna, jag vet att du är berädd att hålla med. (Jag som aldrig bruka shota.) Mathilda blev ett år äldre och hon sa att det kändes bra och det tyckte vi alla andra också... mycket dans, skratt och galenskaper minst sagt.

I lördags satt jag och två vänner på en mysigt ställe här i Uppsala och tog en drink och snackade lite skit.






.

 ska man kanske bli någon form av brunett igen? Känner mig lite sugen


från det ena till det andra...

Snart är dt dags att åka skidor igen.. Kom på det när jag såg dom här bilderna i datan


Haha den här bilden har vi haft mycket roligt åt... dont ask why!!! (internt)


Åh världens mysigaste dag med Erica, det va så mysigt att åka hela den långa färden från toppen. ♥


I wanna go back




.

Susanna är verkligen en person jag litar på till 100% jag tycker verkligen som dig din lilla hoppetossa, jag vet att jag har sagt det hur många gånger som helst. Du är en äkta vän och världens bästa.  ♥

Kalorier kan dö

Nu är jag hemma efter ett svettigt pass på gymmet..... Men ack så duktig man känner sig. Kalorier kan dö.

hörs snart ♥

RSS 2.0