hard times

Ibland förstår jag mig inte på mig själv... Om inte ens JAG gör det, vem ska då göra det?


Brunett

Hahaha.. har suttit och kollat igenom gamla bilder från min tid som väldigt mörkhårig blandannat. Den här bilden är från när jag och mitt ex va ute och åkte båt i norrland och hittade en liten stuga som föt på en flotte som är för allmänheten. men det jag ville säga med bilden va det att varför har alla tjejer en period där man ska testa vara brunett om man är blond och viseversa?

Är du en kräftis?

Packaripackar inför imorgon då jag åker ut till en kompis, pojkväns landställe i Strängnäs för att stanna över helgen. På lördag vankas det kräftskiva, skojjigt värre! Synd bara att det har börjat bli så kallt ute men det löser sig, jag är lite solig av mig så jag värmer upp stället.. eller?!

Blir troligtvis ingen uppdate i helgen, så ses på söndagkväll eller måndag med lite skojjiga bilder..... förhoppningsvis, känns som att det är lite ont om det i den här bloggen.

Jahapp, kanske ska återgå till packandet så jag slipper stressa med det imorgon bitti.

Puss på er


26

God kväll alla fina!

Upptäckte att jag skriver om mat i varje inlägg så kan väl fortsätta med det och säga att ja är proppmätt igen.. Varför äter man alltid för mycket...? eller allafall gör jag det. Jaja... Efter skolan idag gick jag och en classmate runt på stan och jag inhadlade nytt smink eftersom allt mitt sminkelismink va slut och så inhandlades lite nya kläder. Har kommit på mig själv att jag har perider då jag handlar en viss sorts grejor, just nu är jag inne i någon period då jag handlar massa toppar... Gah!

Imorgon får jag förhoppningsvis min lön!!!! har beklagat mig lite över att jag inte fått den än, samma för någon mer?!

Ciao


.

Idag har jag verkligen haft en sån dag då inget kan ändra på mitt glada humör! Har varit hemma och pluggat största delen av dagen. Runt 4 tog jag mig ner till stan innan jag åkte vidare till universitetet för upprop!

Nu ska jag göra en sen middag och sen ska jag slänga mig i soffan och kolla på film för ovanlighetens skull, skönt med en kväll hemma!

Later


.

Carolina Wallin Perez




25

Ledsen att jag inte uppdaterade något igår men faktum va så att jag inte va hemma något alls under dagen iprincip så hade lite svårt att blogga. Dagen började med att jag åkte till skolan runt 12 och efter det mötte jag upp några skönheter för en runda på stan, och jag kan säga att jag vart mer än kär när jag såg alla fina och mysiga höstkläder som kommit ut i butikerna!! Efter lite kika men inte köpa gick vi och satte oss och tog en fika, som resluterade i att vi tog en skön promenix hem till Julia som bjöd på middag!
Senare mot kvällen drog vi i hop ett gäng och gick iväg och bowlade, för mig gick det bra till en början men sämre mot slutet... Gaaah jag som trodde jag skulle vinna över Jonas haha... För att citera:

Jag: Bara så du vet så tävlar jag mot dig
Jonas: Hehe ja, jag måste erkänna att jag tävlar mot dig också.. Pinsamt! haha

Jag brukar faktiskt vara riktigt bra!!!!

Efter bowlingen och någon öl gick vi och satte oss på en supermysig liten bar som hade världens mysigaste inredning i turkiskanda och tog oss en liten drink!





.

Drömmar, jag brukar inte komma ihåg mina drömmar men dom senaste dagarna har jag drömt om massa fina saker jag vill ha. Allt från skor till kläder till väskor. Som i natt då jag drömde om att jag kollade runt på massa marc jacobs väskor.. om dom fanns på riktigt skulle jag inte tveka för en sek att köpa dom men nu är det så att det är väskor och modeller som inte finns utan drömväskor som jag har målat upp en bild av. Jag blev så ledsen när jag vaknade.. dom va verkligen perfekta! hehe


.

Konstiga människor omringas man av helatiden känns det som... Här har vi min bästis som ville hänga med oss ut i lördags, men jag ska nej... Trevligt men bestämmt!


haha hon e från Ukraina och började hoppa runt som en clown när jag sa att hon inte kunde följa med.. trodde för en stund att jag var med i doldakamerna men det va ingen som dök upp med en stor blommbuket och kamean i handen så jag fick helt enkelt inse att hon hade något fel...


.

Precis hem kommen från skolan, skönt att skolan inte är så långt ifrån mig. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska bli klar med maten så jag kan slänga i mig lite middag innan jag går ut för att träffa några vänner över en fika. Efter fikan ska jag möta upp en annan kompis som kom hem från Malta igår.... men först ska jag sminka ihjäl mig och ligga i ett solarium, för jag har ingen lust att se ut som ett spöke när jag träffar henne haha!

Nepp dags för lite mat för att fylla på med energi. Puss

23

Morsning

Känns väldigt konstigt att inte gå upp kl 05:45 då kl brukar ringa i vanligafall, men även väldigt skönt! Får mer saker gjorda på dagen. Det absolut skönaste är att jag vet att jag kan återvända till jobbet om jag vill i och med att dom vill ha kvar mig. Men... jag varit på ett hemligt uppdrag nu på förmiddagen sen åkte jag till bokia/akademibokhandeln för att inhandla lite skolmateriel som fattades, efter det åkte jag och handlade med mig mat och cyklade hem till pappa och åt. Just nu sitter jag här och är proppis och väntar på att skolan ska börja.

Later


13

Cello bello!

Just nu sitter jag hemma och gör inte allt för mycket. Försökte ringa till universitetet för att få svar på lite frågor men den jag skulle prata med hade gått för dagen...

Just nu är jag superhungrig och orkar inte göra någon mat så jag får göra som jag har gjort det senaste 2 veckorna..Ta mig ut för att äta något,
tror jag möter upp en fin vän!! I
kväll är det lite oklart vad som händer, kan inte bestämma mig för vad jag vill göra. Myskväll eller utgång? Tiden visar,fast jag tror egentligen jag är mer sugen på utgång eftersom jag är så glad och vill fira att jag inte jobbar längre..... och slipper kliva upp halv 6 varje morgon!!!!!! (Låter som jag har suttit i fängelset)


Haha världens skönaste killar som vi träffade på Zak


i didnt wanna hurt u im sorry that i made u cry....



.

long time no see som man brukar säga. har varit för upptagen i sommar för att kunna uppdatera. ses imorgon.


RSS 2.0