Saknad av sommar!

Är det bara jag som saknar sommaren såhär i vintermörkret? Att bara få ligga på en strand och drömma sig bort från alla bekymmer och inte bry sig om något förutom hur länge men har skolat rygg respektive mage och att se till så att man inte får skugga någonstans? Jag kan säga att jag saknar det så sjukt mycket!

Lite blandade sommar bilder:
    
Gotland M, K, Jag, E            M, Jag                       Jag thailand



    
Jag Gotland                           Jag thailand                   Gotland L, K, Jag

Fika

Idag vid 5 skickade susanna ett sms och frågade om jag ville följa med Julia, Jennifer, Hannes och såklart susanna själv och fika vilket jag nappade på!
I och med att jag bara myst runt hemma en stor del av dagen hoppade jag upp ur soffan och började fixa mig lite för att ta mig till fiket, det var väldigt mysigt med massa skratt!

Imorgon ryktas det om utgång vilket skulle vara väldigt kul.. Julia kirrar ;) haha! Hoppas det blir lyckat i och med att det är första gången jag går ut i Uppsala och med Bla Jennifer!
Hade även planerat att åka till sthlm och träffa Erica för ett byta lite julklappar, antingen hinner jag med båda eller en av sakerna, det löser sig..

Sitter förövrigt och lyssnar på världens mysigaste låt just nu med: James Morrison- If you dont wanna love me

over and out

Haha kom föresten fram världens konstigaste människa till mig och började prata om min mobil och allt vad hans mobiler hade varit med som han haft.. På fiket! och det värsta var att det han försökte komma fram till av att han ville byta sin mobil mot min?!  Hur normalt egentligen? Han var förövrigt pastor..


24 december

Julafton kom lika snabbt som den försvan! - mendet går fort när man har kul som man brukar säga..
Gästerna har begett sig hem i vinter mörkret och själv ligger jag här i soffan och kollar på alla fina julklappar med ett leende på läpparna! Vad är inte mysigre än julafton? Man får träffa släkt, äta god mat och dela sin glädje med någon efter all sress som många utsätts för sådär dagrna innan jul!

Min dag har varit väldigt lugn och avslappnande, jag och M begav oss till pappa i tid så vi skulle vara där när kalle började... Något som är lite utav en tradition att se för mig. Sedan blev det julmat och allt vad de innebär, så man blev sådär överdrivet mätt som man nästan bara blir på julen.. men det är mysigt.
Nu ska jag äta ännu lite julgodis!

Hoppas du har haft en fin och vit jul för det har jag!

(DET VAR LITE VITT NÄR JAG KOLLADE UT GENOM FÖNSTRET IMORSE TROTS ALLT!)


over and out


Julafton

Imorgon.. eller snarare idag  i och med att kl är över 12 är det julafton! Vad har alla fina människor för sig? Jag skulle tro att dom flesa sover och väntar spent till att vakna upp i förhoppning om ett vitt landskap med stora snöflingor som sipprar ner från himlen!  I alla fall kommer jag hoppas på det, även fast jag vet till 99,9% att fallet inte kommer vara så!

Idag har jag till mestadels tagit det lungt med familjen, slagit in dom sista julklapparnaa och klätt granen, om jag inte hade julkänsla innan så har jag fått lite mer nu iaf!
Just nu sitter jag uppe för jag inte kan sova, men ska försöka snart tänkte jag..

Hoppas du får en bra jul!

over and out


Välkommen

Hallåå och välkommen till min blogg!
Jag har gjorde ny eftersom jag inte kom in på min gamla blogg.. Hade helt enkelt glömt lösenordet (hade inte varit inne på ett tag.)  Men vi tar nya tag..




OVER AND OUT


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0