Vart kommer den ifrån?

ölmage. Jag som hatar öl och trodde jag skulle kunna undvika den, men tydligen inte.



gårdagen i sitt esse

Igår va det en chilldag, länge sen jag såsade så mycket. Men de va helt klart mysigt! På kvällen hängde jag hos en kompis med Sophia och Linda. Vi satt och kikade lite på matchen mellan Barcelona - Málaga. Var inte så insatta, men vi kände att vi var tvugna att heja på något lag så vi höll på dem med finast färger..  vi visste iaf hur vi skulle styra upp den perfekta fotbollskvällen så vi köpte med oss öl och chips, weho.

Kvällen vart ett roligt äventyr, bussar som kör ifrån en, isblock från tak och jobbiga fyllon. hehehehe





Cuz I hate goodbyes


Vi drar till fjällen fest hela kvällen...

ute och glider med snowboard och skider. Typ något i den stilen.

Om ca 17 dagar. Känns som att kommer kunna bli bra, eller kanske bäst till och med? Hoppas jag inte bryter nacken, åker in i en buske eller blir uppäten av en ren.
Nu till mitt stora problem just nu, jag har inga snygga skidkläder. Någon som vet vart dom har några snygga? isf är ni välkomna att höra av er till mig på 076.....  Ja  ni fattar vinkeln.

Satt och kollade runt lite, ska absolut inte gå klädd så.. elleeeeeeeeeer?! men hon och bilden i sig va så sjukt snygg så känner att jag måste slänga upp den.


Gör som Erica

Min mobil vart ju dränkt i min drink i fredags, men jag ska nog kunna göra denna roliga lista endå. Dock är det ganska gamla sms eftersom att alla inte är sparade på simkortet, som sitter i min nya fashionabla mobil. 

Nu kör vi. hehe

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- Haha.. Hör av mig sen! Puss

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Ja, det gick bra att köra hem. Vill du att jag skickar din bankdosa? Ha det så bra Puss mamma
 
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
- Hej! Vad gör du?

 4. Vilket sms blev du mest berörd av?
- Min mobil har varit knasig,så vet inte när du skickade smset, men jag vill jättegärna träffas. Kram

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
- Haha, inte så schysst mot henne ju! Vi kör något imorgon iaf. Kan du köpa ut :)?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
- Hej hej kan vi mötas i cemtrum istället? Jag är här redan.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
- Förlåt om jag var tveksam, dock är jag det fortfarnade. Men vill att du ska veta att jag tycker du är väldigt söt. Puss

8. Vad vill du höra mest av allt?
- Alltså utgång :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
- Kom och fika en liten stund! Jag är hemma ca 17. Kraaaam

10. Din romantiska replik?
- Tja hanna! Vad gör du ikväll? Puss

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

- Dissarn


det gillar vi

Övertaggadt att träna kl 12 på en söndag? Det kändes lite så när jag va där, överlag var det äldre människor, av de få männsikorna som va där.
Skönt att springa på bandet igen och känna känslan att man lever de sista minuterna av tiden som är kvar. Känns även skönt att träna bort all ångest, känns som jag har drabbats utan det på senaste. Inte ångest, ångest men jobbiga tankar hehehe... rensa hjärnan lite och komma tillbaka som en ny människa på måndag, underbart!


tjarrråååå




sunnisar


Rubriker är asroligt!

Hello sunshines! Hur eeee läget? Med mig är det barabra. Jag har precis tagit bort mitt äckligt fula svarta nagelack, hälften hade försvunnit så kände att de va på tiden. Måste fixa till mina naglar inom kort, funkar inte att ha dom såhär korta längre.

Idag har jag varit på jobbet och chillat som alal andra dagar i veckan, helt ok! Nu sitter jag här och lyssnar på fibes oh fibes, som en vän spelade för mig igår. Jag har bara lyssnat på dom någon enstaka gång tidigare men jag måste erkänna att jag har fasnat lite, iaf för Love child och Dubious. Nu ska jag snart ringa min vän Jullebulle och stämma av en tid för träningen som ska bli av idag. wiho, börjar jag komma igång igen eller vad är det som händer?  OCH du Mathilda, du måste se till att krya på dig.. Fy för att du mår dåligt.

Nu ska jag avruuuuunda här tänke jag. See u guys


fikus med söta tjejer

Weeeeej, måste bli bra på att uppdatera här och igår kväll hade jag ingen som helst ork så jag skippade det helt enkelt.

min dag igår va ganska chill. Först jobbade jag fram till kl 1 och sen uträttade jag lite årenden på stan innan jag åkte hem för att tare lilla lugna. Runt 6-7 mötte jag upp sötisnosarna Susanna och Jennifer för en fika på stan, mysipysi. Kul att träffa er tjejer, och ännu roligare för jennifer som har flyttat! Jag tror hon kommer trivas som fisken i vattnet.
Efter fikusen kom på jag på att jag hade glömt min mobil laddare hemma hos en kompis så jag va va tvungen attå ka dit och hämta den som jag skulle ha en fungerande mobil, på vägen dit dör min mobil och det är portkod så va nära på att inte komma in, men först fick jag traska i typ 1 meter snö haha måste sett ut som ett mongo. Efter det åkte jag hem och åt Pannkakor, MUUUUUUUUUMS! Jag som hade varit så sugen på det hela dagen, dom där pannkakorna kunde lite ligga bättre någon annanstans än i min mage just då, heheheh och så pratade jag med Julian undertiden, länge sen kändes det som, bestämmde iaf att vi ska ta en fika när hans plugg har lugnat ner sig lite..


yeye orkar inte skriva mer, hoppas ni har haft en bra dag i solen för det har jag haft.  Pusspusspusspussspusspuss

Happy!

Fick precis ett samtal som jag vart väldigt glad över. Att något så lite kan göra så mycket. Ganska konstigt när man tänker efter. Imorgon ska det pratas och sen får vi se om det ageras någon vecka efter de? Helst av allt skulle jag se att det händer något på en gång. Hoppppas.

WIIHOO.


Träna träna träääääna!

Snart är det gymmet som gäller för mig och Adisen. Har saknat gymmet, så det passar utmärkt! Börjar dock få lite ont i huvudet, men inga undanflykter tillåts. Det enda som kan hindra mig just nu är att jag svimmar på bandet eller något liknande. Så vi ses, om ni vill ha tag på mig vet ni vart jag finns.



Puss på er sötnosar som orkar kolla in här trotts att jag inte uppdaterar allt för ofta. Ska bli skärpning. puss igen


ännu mer snö.. ganska onajs.

Jag börjar bli ganska trött på de här snöiga vädret.. Kan det inte bara bli sommar?


kom på andra plats.. eller var det tredje?

igår va jag och 2 kompisar och bowlade. Alla tre var lika bakis så efter mycket om och men kom vi ut kylan. Sov iprincip hela dagen. Skulle egetnligen ha gått ut med Susanna och Jennifer men jag kände att jag inte orkade med mer alkohol. Tråkigt nog för både jag och Erica hade sett fram emot att hänga mer sötnosarna.

Efter bowlingen kollade vi vad som hände nere på byn innan vi gick hem för att sova ännu mer. men idag är jag relativt pigg och ska snart röra mig till världens bästa pappa för lite mat i magen.


Hoppas ni ha haft världens bästa helg.



FRETAK

I fredags kom min lilla Ericis hit för att mysa lite, jag mötte henne på stationen och så gick vi och köpte lite vin innan vi tog oss hem till Julian och efter ett tag kom en liten Peter och en liten Jonas. Jag och Erica förfestade (det blev lite missförstånd) för de andra skulle ta det lungt. När klockan började närma sig midnatt gick jag och Erica ut för att möta upp Jonas aka herman (som uppskattas mer) och Oscar. Har nog aldrig haft så kul på ett sådant skitställe, jag har verkligen fått bevisat för mig själv att det blir vad man gör det till. hahahahah.

Har några videos som jag ska lägga upp sen när jag orkar.



seee yah

Helgen

Nu säger vi hejdå till mina sjuka dagar som jag har haft de senaste dagarna, så kör vi ist. Hoppas att helgen bara har bra saker att bjuda på för jag är sjukt sugen på att hitta på något roligt. Har legat inne förlänge nu.


hoho

Första jobb dagen idag. Det gick bra så jag är glad, trevliga människor också. Wonder. so far so good people. aa du förstår.

Nu ska jag kolla på någon skön film. yes!


byebyebye


RSS 2.0