.

Jag bara älskar min lilla kanin haha men jag vet inte riktigt vad jag ska ha för något till/under. Jöbbigt läge!

tjarrrååååå


.

Hellobello!

Vilket underbart väder vi har idag!! Jag träffade upp Mathilda runt 1 tiden och tog en mini promenad till centrum för att hon skulle kolla på ett par träningskor. Hon hittade ett par apsnygga men dom fanns inte i hennes storlek så vi tog oss ner till stan. Väl nere på stan mötte jag upp Jonas och Edwad som satt och fikade. Vi snackade lite valborg m.m och kom genast på att det är valborg snart, hoppas det blir fint väder.  Efter det drog jag mig hemmåt och tänkte nu slänga i min något att äta och se vad kvällen har att bjuda på.

Smell u later




.

Igår kväll kom min syster hit för att hänga lite. Vi hade en supermysig kväll med sushi och film. Exakt vad jag behövde. Somnade väldigt tidigt men vaknade ännu tidigare. nahahahaaaajs.




.




.

Kvällen igår vart suddigare än jag kunde ana, även fast den inte vart speciellt suddig egentligen.  Vad hände med relax helgen? Får ta igen det ikväll.


.

Hurkan man inte tycka att dom här armbanden är söta... som min fina Mathilda har gjort? Som tur e han jag sno åt mig 3 st.




.

Nuu är det bestämmt! drar utomlands i sommar. Skönt!!!!!








Idag va jagp å jobbet fram till 3 som alla andra dagar. När jag kom hem åkte träningsbyxorna och träningskorna på för en promenad. Greps av panik idag på jobbet när jag insåg att senast jag satte min fot på gymmet va innan jag åkte upp till fjällen. inte bra, kanske ska satsa på beach 13 (?)

Nej men skönt med en promenad iaf.  Som den riktiga bloggaren jag  är tog jag lite bilder på vägen. 
   






.


.


.

Idag var jag hos läkaren för en undersökning av en leverfläck som jag har på ryggen. Den ryker nästa fredag! Jahapp då vet ni de, bra!

Efter läkaren och en halvtimmas sovande mötte jag upp Julia och Johan på stan. Vi kikade lite inne på H&M sen gick vi och fikade på Waynes. När jag kom hem satte jag på mig bekvämare skor och tog en promenad all by myself eftersom att Herr M hade annat för sig.

Nu ska jag hoppa i min rosa mjukisdress och slänga mig i soffan och kolla om tvn har något att erbjuda.






.

En sak som jag måste börja acceptera är att jag inte längre heter Hanna utan Hanni/Hannis. Till och med min mamma har börjat säga så.

P.S Ska övningsköra i helgen, jag kommer vara så duktig känner jag på mig. bihi

.

Just nu: I touchen laddad med skön musik och träningsskorna på. Dags för en alldeles alldeles underbar promenad, tyvärr inte vid slottet men det funkar ändå.

LATER!

Just nu är jag väldigt avis på min fina vän Jennifer som åkte till London idag! JAG VILL OCKSÅ!



så himla fin bild Jensi, så fin så den fick en plats i min blogg.


.

T A G G A D!

Nu blir det körkort, jag orkar inte vänta längre. Övningsköra nästa och teoriboken fram.

Fick även ett väldigt sug idag efter att börja plugga igen. Jag saknar det!

.

Nu har jag äntligen bestämmt mig, och inget kan hindra mig... JAG ÄR TVUNGEN! Kommer bli en förändring i vardagen, jävligt skönt men ändå jävligt jobbigt. I mina öron låter det bra men kanske inte i dina..

ciao

.

ARGALAPPEN!!!!



hahahahahah vänta lite till... hahahha


.

Båstad
v28

någon som är på? Jag är!

P.S Även en utlansresa ska hinnas med, tänker mig någongång i Juli. Come with meeeeeeeeee!

sen har vi lite andra små tripper, Gotland, helsingborg, köpenhamn and more to come.

tjarrå


.

Hell- o

Hur mår du? med mig är det kanoners kanon, har precis kommit hem till daddys crib efter att ha varit i Sthlm och hängt lite med Erica. Vi möttes upp igår runt 6  tiden och gick då direkt till mysiga Godan på Greve turegatan för några glas vin på deras uteservering. Det var långt ifrån kallt så vi satt där fram till Barca matchen började då vi rullade hem tilll Robban på Kungsholmen. Sweeeeet.

Nu är det bäst att jag äter innan jag svälter ihjäl.. för de vill vi ju inte, eller inte jag iaf. det verkar ganska jobbigt.


Ciiiao bello-/a  


A song to sing




.

Haha den här bilden kom upp när jag sökte på SHWOMP SHWOMP på google. Jag älskade uttrycket innan men nu älskar jag det ännu lite mer. Så typsikt och ja gillare.


.

Nu ska jag kika lite film med min älskade storasyster som förövrigt flyttar imorgon. Huuuuur ska jag klara mig utan henne? hon är en av dom som betyder mest av allt i mitt liv och som jag skulle skydda först om något ont hände. Jag kan säga en sak och det är att hon kommer få besök mer än ofta. varesig hon vill eller inte.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥

.



♥ ♥ ♥ ♥


.

Konvers

simon: Har du börjat blogga din dåre?
jag: Ja det har jag gjort ett tag...
simon: trodde inte du va någon bloggare
jag:nej man slutar aldrig förvånas
simon: Neeej iaf inte när det kommer till dig
jag: Hahahha varför de?
simon: Kunde jag svara skulle jag ha gjort det
jag: Ja, jag kanske är lite galen.
simon: lite loquita

hahaha lite loquita?!



.



Hemligt!




.

Jag kom på att jag inte har skrivit något om när jag va med min Erica i Lofsdalen! Det var hur mysigt som helst och verkligen uppskattat. Man kopplade verkligen bort att vad stan heter och levde livet i ett isolerat snölandskap.

Veckans internskämt: Ännu mera ****... shwoooomp, så flyger jag upp i luften och rakt ner på marken, efter att ha gått på en isfläck. HAHAH och erica... Jag vet att du viker dig av skratt nu, önskar att jag kunde skriva ut hela meningen men det skulle inte funka.

I övrigt så lärde jag mig åka skidor efter att bara ha åkt snowboard tidigare. Kul men slog på en vurpa även i backen.







later ♥


När är det ok att sakna?  och när ska man sluta förvånas över folks beteende?


Puss ♥


.

Idag har jag haft mysdag till 100. Syster och jag tog en långpromenad innan vi begav oss hem till pappa som bjöd på middag. Föresten!!! hur man kan inte bli lycklig när solen är framme?! Fanns nog inget som kunde stoppa mig från att le just då.

Jag tog en promenad till nu på kvällskvisten lagom till att solen skulle gå ner, hur underbart som helst. När jag     kommer traskandes och precis ska gå in genom porten möts jag av Sebastian som är hemma över påsk, han bor nu mer Skåne för att plugga. Galet kul att träffa honom igen, man märker inte vad man har fören man har förlorat det i vardagen. Vi hade alltid så sjukt kul i vårat järngäng som alltid höll. Speciellt hela sommrarna.

Jag kommer ner till Skåne i sommar och hälsar på! prio Nr 1.

tjarrå bloggen.


.

Äntligen kan vi hälsa våren välkommen! Jag har aldrig varit gladare att se något försvinna, så som en eviga snön äntligen gjort



                                 


.

Jag tog mig mod, jag tog steget och besegrade min rädsla. Ska slänga upp bodiga bilder som är tagna med svett och tårar

Här är  2 favoritisar, resten kommer på eftersläppet någon gång senasre i livet. mer överkurs än såhär bilr det inte ikväll. Sleeep tight!






RSS 2.0