Gotland here I come

Dags att börja packa snart i och med att jag åker till Gotland imorgon kväll.. Gotland tänker många, det är ju vinter? Vad finns det att göra där?
Men jag åker inte dit för att sola och bada såhär i vintertider utan jag ska dit för att hälsa på min kära mormor som bor där.. Jag kan erkänna att det känns lite konstigt att åka ner dit på vintern i och med att jag mest infinner mig på ön när det är varmt och skönt de vill säga sommar och badväder!! Men nu får jag istället sitta inne i mormors hus och känns doften av nybakat bröd medan jag myser i soffan under en skön pläd med en bok i handen..

Undra hur mycket packning det blir, om jag känner mig rätt kommer det blir ALLDELES för mycket, skärpning!

sms nytt

Haha fick ett sms från min kära vän Julia för ett tag sen där hon skrev:

"Haha just nu sitter jag på Mcdonalds brevid några tjockisar som sitter och namedroppar hamburgerkedjor. Ganska kul"

Haha seriöst, för det första.. är du tjock ska du inte ens sätta din fot på mcdonalds
och för det andra, jag förstår varför dom är tjocka kan man alla hamburgerkedjor, stora som små så blir man nog tjock efter ett tag..

Update: Efter att Julia hade läst inlägget toppade hon det med att lägga till : Dom satt även och diskuterade vilket ställe som hade den godast pommes! jahaja.. Undra va dom kom fram till! Jag kom iaf fram till att dom inte kan ha så mycket till liv

seee u baby

Allt och inget

Nu va det ett tag sen jag uppdaterade här.. Dåligt!

Med mig är det iaf bara bra förutom lite huvudvärk som börjar smyga sig på, men det går nog över snart. Hoppas jag.

Idag åkte jag till skolan helt i onödan, började 20 över 10 men va inte där förens kl halv 11 i och med att polisen ringde och hade ett litet förhör med mig angående misshandeln jag blev utsatt för på nyårsnatten (då en kille i 25 års åldern gav sig på mig och kastade in mig i väggen och när jag senare reser mig upp får en stol rakt i ansiktet så jag började blöda som en galning från munnen och tvåtänder som gjorde skapligt ont bara man kom åt.. Usch!)
För att inte glida ifrån varför det va onödigt att jag åkte till skolan.. vi har bara en lektion på torsdagar och dne lektione var inställd, så jag möttes av glada klasskamrater! Senare bar det av till stan för lite fika på Waneys med Erica och Jesper, mysigt! Jag fick öven min försenade julklapp av Erica en jättefin klänning! Tack igen.

Annars har jag varit på banken med mamma och fixat nytt leg samt bankkort som försvan undet " incidenten"
 
Hupppas allt är bra med dig!


RSS 2.0