askuuuuuuuuuuul

heeeeeeeeeeeeeeej bloggen!

Jag är hemma ikväll och tar det lungt. Tidaigare va jag hos Peter med 4 andra mysiga personer och åt semlor och spelade tvspel, fast jag kan säga att jag inte är något vidare tvspelsfan så jag kollade mest på, sist jag skulle spela något tvspel hemmaq hos Jonas blev jag bara frustrerad och fick höra att jag misshandlade kontrollen hahah..... Annars har det inte hänt något speciellt.





Camen är fortfarnade vid liv så jag bjuder på en kvällsbild.


tjotjotjotjotjotjotjotjotjo


I fredags

tog jag det lungt hela dagen, va ungefär som en bebis. Åt och sov.. man måste få ha sina bakisdagar och igår va verkligen en sån dag. Mot kvällen frågade en killkompis mig om jag hade lust att gå på bio med han och 2 andra boys och jag var inte sen med att tacka nej eftersom jag väldigt gärna ville se Snabba cash. Susanna hade också hört av sig lite tidgiare och frågat om vi skulle ta en fika så jag ringde och frågade om hon skulle haka på vilket hon ville, så vi gick på bio och efter det gick vi till ett uteställe i Uppsala, men vi var inte kvar så länge. Istället gick vi och satte oss på en "bar" och tog ett glas vin och pratade om allt och inget.



Me and susanna Gotland/kallis 09


torsdag

I torsdags vart det någon form av utgång, vi skulle först till Stocken men där var det för lång kö och det var tydligen en ut och in så vi gick till Oasia som inte var det ultimata för kvällen, mer barhäng. runt 12 gick vi till Stocken igen och de va ingen kö så vi gick in och dansade och hade kul sista timmen haha. Världens läskigaste man där inne som hoppade runt och sa att han va ett spöke. Scary.





Sötnosar


CAM!

Hahah undetiden jag väntat på Julia har jag upptäckt den unbyggda camen i datorn. Ganska kul... och underhållande. Jag gjorde massa miner men jag tycker endå att den här vart bäst.. lite crazy, mmmmmmmh me like. HAHAHAHAHAHAHAHAH






tjaråååååååå


Världens godaste smoothie

Åh! Imorgse gjorde jag varäldens godaste smoothie med banan, ananas och mango. Dern fick mig att tänka på när man ligger på en strandsol någonstans på varmare breddgrader. Amazing!!!

Idag skulle jag ha infunnit mig på banken men så vart det inte då jag hade lite andra saker att fixa här hemma. Banken får vänta helt eneklt. Jag ska däremot möta upp en söt vän vid namn Julia för en fika och lite skvaller om vad som hänt på senaste. Hon har väldigt mycket för sig just nu då hon pluggar till mäklare och har 2 jobb. Helt otroligt att hon orkar. im proud of u!




Jullebulle


Hermes

Jag funderar på att köpa mig ett Hermes armband, dom är så sjukt snygga. Speciellt det här:






Jobbiga kvällar

Jag kan absolut inte sov, har legat i sängen i minst en timma och 45 min utan att ens ha varit nära på att somna. Vad är felet? Funderar på att vara vaken hela natten och hela dagen imorgon så jag somnar tidigt imorgon kväll och kommer in i någon form av dyngsrytm igen. Jag som hade världens bästa dyngsrytm innan. Jag får helt enkelt skylla på min hosta som hållt mig vaken halva nätterna och gjort så jag inte kunnat sova.

Idag har jag iaf umgåtts endel med Mathilda. Först var vi och gymmade som jag skrev i inlägget under efter det gick jag hem till pappa och åt middag, supergod lax. Efter middagen fixade jag mig lite för att ge mig ut i snöstormen för att möta upp Mathilda igen. Det var tänkt att vi skulle gå ut men när vi såg kön vart vi lite skeptiska till om det var värt det? Vi kom fram till att det inte var det, vilket resulterade i lite skönt häng med Mathildisen ist..






och samtidigt som jag kollade efter en bild på Mathildisen hittade jag den här bilden som bara får mig att längta ännu mer till sommaren. Ogillar att det har börjat snö igen. Jag vill verkligen ha sommar!!!!




Äntligen!

Nu ska jag snart bege mig mot gymmet och möta upp Mathilda för någon timmes träning. Skönt! Från och med nu har jag bestämmt att det inte ska finnas någon sjuk Hanna mer, vilket kommer betyda att det är stenhård träning tre gånger i veckan framöver. Jag gör inget annat än att ser fram emot mitt hälsosamma liv.


Allright

Jag borde egentligen sova nu men jag kan inte.. Funderar på att kolla på en film så jag somnar men jag kan inte komma på någon jag vill se. Tråkigt att de flesta sover vid den här tidpunken men jag fårstår er helt klart, det kommer jag också göra om en vecka vid den här tiden förhoppningsvis, om inte lär jag vara ganska trött när jag ska upp på morgonen för att gå till jobbet. Btw, ni fattar inte hur fantastiskt det känns att säga då.

Kom på nu att jag inte har kollt klart på flickan som lekte med elden än, så det känns som det är god tid att göra det. Great!!

sleep tight babes, för det ska jag göra senare.








Jobb jobb jobb

Jag är så glad just nu, fick precis reda på att jag har fått ett heltidsjobb och börjar på måndag kl 8 så nu jäklarns blir det inga mer sås dagar på ett tag haha. ville bara säga det.

Hoppas ni får en fin dag i solen. Puss 






trot eller ej

men jag kan åka snowboard.. eller har kunnat snarare aslänge sen jag åkte nu men jag hittade massa bilder samtidigt som jag hittade massa fula videos.

Här kan ni få ett litet bildbevis på att jag iaf har satt på mig utrustningen hahah

  


HAHAHAHAHAHAH!!!!!

MAAAAAAAAAAAAAAAAATHILDA........... jag har hittat massa videos från när vi var yngre och sitter och sjunger och eplar in olika musikvideos. Känns som jag måste lägga upp dom här. HAHAHAHHAHAHAHAH roligaste på länge. fy fan va mobbat


M:HÄÄÄJ
H: MM HEJSAN!
M: VÄLKOMMNA TILL HANNA OCH MATHILDAS MUSIKVIDEO
H & M: MM VI TÄNKTE SJUNGA IF YOU USED TO LOVE ME...


HAHAHA


Haha efter att Mathilda hade lyssnat på våra fina videos sa hon det är nog bäst om du behåller dom för dig själv, och jag är beredd att hålla med så ingen upload här inte. Vi kom även in på hur fantasifulla vi va när vi var små haha vi trodde tex att Aaron Carter skulle komma och sova hemma hos oss och att vi skulle bli världsstjärnor och uppträda i Globen, vårat största problem var hur vi skulle komma dit när vi väl skulle uppträda, men vi fick en briljant lösning och det var att våra pappor skulle skjutsa oss. Våra andra idoler vad Hanson som vi avgudade mest av allt. Ja du man kan undra vad som försig gick i våra hjärnor. Kul att vi hade fantasi, känns inte som att så många barn har det nuförtiden. Mest dator och tv som tar upp deras tid haha.

(Känns inte som att jag kan skriva ut allt för då kommer ni undra om vi är utvecklignstörda eller något liknande, om ni inte redan tror det vill säga)


JAG VILL

GYMMMMMMMMMMMMMMMMMMA idag men bara för att jag känner mig försyld och har gjort det i en vecka nu känns det som jag avvktar faktiskt. Ada messade och frgåade om jag skulle med och då vart jag ännu mer sugen. Får panik av att inte röra på mig när jag väl har börjat. KÖRVIGT!

Tänkte ist ringa Mathildisen och kolla om hon har lust att gå på en promenix. OCH DE HOPPAS JAG DU HAR DITT LILLA FRÖ.


smell u later

gårkvällen

Igår mötte jag upp min fina vän Susanna för en drink innan vi rörde oss mot modevisningen som var lyckad, söta modeller och snygga underkläder från Victoria Secrets nya collection. Isåg precis att jag nu har ännu en anledning att ta mig till USA. När min söta vän Mathilda kom hem från USA förra året hade hon köpt med sig fina saker till mig från VS vilket uppskattades! Så får åka dit och köpa på mig ett lager.

När showen var slut fortsatte festandet dock vart det väldigt lungt. Kvällens höjpunkt var helt klart att få träffa Susanna och umgås med henne vilket inte händer allt för ofta. Hon är verkligen en tjej man kan lita på till 100% och prata med om allt, vilket verkligen uppskattas!

Idag har jag verkligen bara tagit det lungt och myst runt i min rosa morgonrock som jag bara tokälskar! och kollat på föräldrarfällan efter föräldrarfällan började jag kika på den andra filmen baserad på Stig Larsssons bok Flickan som lekte med elden. Den va bra så länge jag såg, jag somnade efter halva filmen så jag tänkte kolla resten imorgon.



P.S KAN NÅGON KOMMA MED COLA TILL MIG?! D.S


just a fundering

Hur kunde någonting så BRA gå till någonsting så DÅLIGT till något så NORMALT..?

Jag har redan svaret på frågan men kan endå inte sluta fundera. Funderingen är något som aldrig kommer försvinna från våra hjärnor.

Ikväll ska alla funderingar försvinna från min hjärna för då jag jag på modevisnig med mina fina vänner. Kommer bli grymt. Det ät Victoria Secrets underkläder men inte modeller. haha, jag som vill drägla lite.

PUSS

 


Vatten bara vanligt vatten

Jag har nog aldrig spenderat så mycket tid på vattnet som jag gjorde förra sommaren. Det är alldeles, alldeles underbart haha.. Det är så himla skön och avslappnande, mamma och hennesn nya man har en båt som jag aldrig har åkt i kom jag på nu, SKANDAL. Visserligen skaffade dom den förra sommaren så det är inte så kosntigt. Det ska de bli ändrig på nu till sommaren, men jag hade många mysiga dagar på vattnet endå med mysiga människor.

Kan bjuda på lite bilder.


     


....

Så jävla mycket skit jag har hört den senaste månaden har jag nog aldrig hört inom loppet av 20 år. Då är det illa. När fan ska folk fatta? Känns som att man borde ta ett snacka med de flesta av sina vänner och börja säga ifrån när saker och ting händer och inte låta det rinna ut i sanden. Faktum är att jag är tjejen som aldrig tagit skit men tyvärr verkar det som att den egenskapen har försvunnit från mig och den ska komma tillbaka inom kort.

Det tråkiga i det hela är att folk som jag kallar mina vänner går bakom ryggen på en och inte ska stå för vad som sagts när man konfrenterar dem. Känner bara att jag börjar tröttna på att folk ska bete sig så falsk. Något jag vill poängtera är att jag kanske inte alltid är världens snällaste männsika men en sak är säker och det är att om jag någonsin skulle snacka skit så skulle jag absolut stå för det som sagts. Det skulle aldrig falla mig in att snacka ren skit om en annan människa, om jag pratar dåligt om en människa har jag alltid något att bygga på och en anledning till varför jag säger som jag säger. Thats it.

phu.. det låter allvarligare än vad det är, kände bara för att skriva av mig lite.

En vän som har samma musiksmak som mig

är Oscarius, det är asbra för han kommer med nya låttips. Just nu är jag lite smått förälskad i Carolina Wallin Perez. Nästan så jag måste länka en av mina favoritlåtar gjord av henne som är en cover av Kents låt Pärlor.


http://www.youtube.com/watch?v=yeV5GTtNxXs


en annan bra låt som Kent sjunger är Columbus

http://www.youtube.com/watch?v=8k2RdYza8OQ


Monopol, stress, chicago, vändtian...

... är några av de spelen vi hunnit med de senaste dagarna och för att inte glömma så har vi kollat på ett antal filmer också. En av dom va en riktig skräckis, SHITPOMMES vad rädd jag var fast Erica var nog snäppet räddare haha, herrn i sällskapet fick dra ner våra täcken så vi inte missade filmen. Ganska kul. I aslutet av filmen hade jag typ en blåtira anledning: jag vart så rädd att jag drog upp benen as snabbt vilket resulterade i att jag slog upp mitt knä precis i mitt öga. Ganska onajs kan man säga. Som tur var vart det ingen rikig blåtira även fast det kändes som att hela mitt öga var intryckt. De andra hade iaf hunnit få hjärtplappning innan filmen var slut, de va också ganska onajs. Även fast vi var rädda, trottsade vi det med att sätta på den nyaste Halloween filmen men den stängdes av ganska snabbt, den va inte läskig, den var bara sjukt äcklig. I övrigt har vi som sagt spelat massa spel och efter dessa dagar måste jag fan erkänna att det krävs lite mer träning för mig inom monopol (och de övriga spelen) eller är det kanske bara lite engagemang som krävs? Ja de tåls att tänka på.


flömmigt inlöögg!!

Pöss på er mina gullisar

för 3 dagar sen (lördag)

Min lördag var väldigt mysipysi.. Jag tog mitt pick och pack samt pettson som mötte mig på Waynes och åkte hem till Jonas på Gärdet för att börja en kväll som skulle komma att bli väldans roliiiiiiiig. Började med lite mat och vin innan Oscarius (förlåt) ramlade in sen pubrundish på lite mysiga pubbar runt om i landet, allt spårade ur med snöbollskrig och en Erica som låg i en snöhög medan Jonas tryckte snö i ansiktet på henne. stackarn AZSZSZÅÅÅÅ. Efterfest hos Jonas och slockande inte fören 9 på morgonen. Upp kl 12 igen, vi tog oss ner till Östermalms Pizzeria för lite pizza som inte kunde platsa bättre någon annanstans än i min mage.

Lite tvspel och blåsningen rikare kollade vi på sommaren med Göran som va SÄMST!! skämt och sido, den va rolig lite humor sådär på söndagskvällen skadar inte. Tog en promenix till kugsan och 5 min efter att vi på ett mysigt tubentåg, 10 min därefter låg vi i en jävligt skön säng. hihihi



PEACE

Lördag

Hello bloggersch!

Idag har jag grym träningsvärk som inte verkar vilja försvinna.. hur ska jag kunna gå i mina klackar ikväll? Det löser sig nog. en sak som jag önskar ibland är att jag vore typ 8 cm längre alltså typ 178 för då skulle man kunna gå ut i låga skor utan att känna sig kort.

Jag har precis tvättat själv för första gången i mitt liv så jag är lite små stolt. Ska fixa lite med tvätten och sen bege mig ner till stan för att möta upp mina älsklingspinglor och ta en fika och gå till systemet WOOHO ;). Haha Jonas erbjöd sig att köpa till mig så jag skulle slippa bära på onödig "packning" på tåget.

Konversationen löd:

13:56
Jonas

iofs, om du skulle vilja slippa ta med onödig packning så kan jag ju handla åt er ?

13:57
Hanna

nej men jag kan köpa

så får jag gå lite på systemet ;);) hahahah

13:58 Jonas

haha förstod att det var så.

Haha så nördig jag e........
 
See u out there, Puss


body

Idag har jag varit as dukitg och tränat i ca 2 timmar!! wow kanske kan bli något av den här kroppen iaf..

sommaren 10 (?) here I come.


Ps jag tog en jävligt skön promenix på en timme också.. ännu mer wow

Puss sötisar


Senaste dagarn

Hellooooooooooo

Hur står det till mina blommor? gött hoppas jag så länge ni blommar, blommar jag.

Tänkte att berätta lite om de senaste dagarna som vart chill som alla andra, börjar tröttna på det här, jag vill jobba och gå upp kl 6 varje morgon och känna att jag lever. Ge mig ett jobb någon?

I söndags brunschade jag med Erica och hämtade lite saker hos en vän på ön som lämnades kvar innan vi begav oss ut för kvällens festligheter, på tåget dit var det förövrigt en sjukt söt gubbe som började snacka med oss haha han va så rolig, ville bara nypa honom i kinden. Efter några veckor rikare och en sötgubbe gladare åkte vi förbi Sam och lämnade nycklarna haha trötta boys!

I måndags var det bio som stod på schemat med Erica och Martina innan bion tog vi oss till Vappis för ett glas vin samtidigt som vi hämtade upp Martinas mobil som även den glömdes kvar hemma hos Marcus . Efter bion begav vi oss hem till Martinas lya där vi myste med lite te och prat.

tisdagen bjöd på mat hemma hos min käre far sm var mycket gott, som alltid kan inte bli något annat när han lagar mat i think!! Han fyllde år i fredags men det har kommit förhinder så han fick firas i går (tisdag) helt enkelt. Efter mat och presentöppning samt fika rullade jag hem till Julian som bor precis i närheten för att kika lite pradise hotel..

En kort summering som även ser ut att bli en vana.

Puss




Lördagskvällen..

.. var rolig!!! Det började med middag hemma hos söta Linnea med Erica och Martina.. Efter middagen begav vi oss hem till Marcus ute på Lidingö där det var massa trevligt folk. Väl där dansas det och vi har allmänt trevligt, förutom att det var en läskig typ som förföljde mig hela kvällen när vi var där och sa massa konstiga saker. Vart jag än var, var han (?) Det slutade med en väldigt ovanlig reaktion från mitt håll, hade nog inte reagerat på samma sätt om jag inte hade haft alkohol i kroppen haha.  Efter Makkis åkte vi in till stan, muche trevlan. Allt slutade trevligt med makaroner hemma hos Andreas haha..

Kort sammanfattning, av en bra kväll.

Pöss på däh


kyligt

fan va kallt det är idag alltså, man håller på att förfrysa bara man går utanför dörren. herregud. åka utomlands någon?

nu ska jag göra en insats i köket köket, som tur är har jag en go vän till hjälp. annars vet man aldrig hur det slutar, fast jag tror iof redan att jag vet hur det kommer sluta, att jag sitter och hackar gurka.

puss see yah

kyligt

fan va kallt det är idag alltså, man håller på att förfrysa bara man går utanför dörren. herregud. åka utomlands någon?

nu ska jag göra en insats i köket köket, som tur är har jag en go vän till hjälp. annars vet man aldrig hur det slutar, fast jag tror iof redan att jag vet hur det kommer sluta, att jag sitter och hackar gurka.

puss see yah

hoho

Just nu sitter jag och väntar på att en söt liten Mathilda ska ringa så vi kan röra oss ut på en  promenad. Det är ganska stört med jag gillar på något sätt det här vädret, det är lite mysigt. Det är bara att klä sig varmt så kan man vistas utomhus i 10 minus hehe..  Tänkte om du inte visste det så var det bäst att jag sa det nu.

P.s jag är sjukt ledsen för att jag inte hann träffa mina små älsklingar Sebastian och Daniel innan som åkte tillbaka till Skåne. Jaja jag får ta mig ner dit, vilket kan bli mycket roligare.


PUSS

Nyår

Gott ny lite såhär i efterhand.

Hur står allt till? Har det nya året börjat bra? Det har mitt så jag hoppas att det ser lika bra ut för er.

Mitt nyår var toppen, massa fina vänner samlade på Oscars landställe som ligger i Öregrund, så tack till Oscar som fixade allt så fint.

Lite bilder:


     


Puss


RSS 2.0