Ingen mobil

Haha hur typsikt är det inte? Jag har haft samma mobil i säkert 5 år och den har aldrig blivit stulen (inte så konstigt i och med att ingen ville ha min lilla älskling, helt oförstårligt om du frågar mig) men när jag väl tagit beslutet att skilja mig från min sötnos och skaffar mig en ny så blir den snodd när jag har haft den i 10 dagar. Känns som att det är meningen att jag och min föredetta ska vara tillsammans for ever.

Inte nog med det, dom har även stängt av mitt nr eftersom jag sa upp mitt abonnemang hos Comviq. Great, ingen mobil med andra ord.

PÖÖÖÖÖSS

Veckans ros

går till:
Jultomten


HAHA.. Lätt Gotlands snyggaste tomte


home sweet home

Hemma efter att ha sovit hemma hos en kompis. Kände att det var bäst så, hade inte någon jättstor lust att traska hem i vinterkylan.. Nu är jag iaf hemma och tänkte tvätta och fixa med disken. Allitd kul att komma hem till en nystädad lägenhet när man åker bort. Vi åker till Gotland i kväll och helt ärligt så vet jag inte hur vi tar oss dit, om det är båt eller flyg. För mig känns det som att det kvittar i och med att det verkar som att inte så många flyg lyfter just nu.

Gud vad jag har saknar Gotland och min lilla mormor. Gotland är faktiskt ganska mysigt på vintern också.. Iallafall om man sitter inne i ett stort hus med öppenbrasa och lukten av jul. Kommer även träffa en del släktingar som jag verkligen ser fram emot att se, känns som att alla små kusiner helt plötsligt har blivit väldigt stora.
Nepp nu ska jag fortsätta med mina bestyr. See u!

Puss o god jul buksvågrar hahah, vem har inte sett tomten är far till alla barnen


just nu:

Är jag hemma hos Peter med Julian. Vi har ätit super god mat som Peter stod för.


Nu kommer julian och är galen vi hörs herrå



Helgen

För att citera en god vän säger jag "Whats up baby?" haha så sjukt roligt och internt på något sätt. Jaja..

.. Hur har er helg varit? Min har varit en bra blanding av både sött och salt. I fredags var jag och min Ericis hemma och tog det lungt, klädde min julgran som vart väldigt fin med sina silvriga och röda kulor, hur som helst så hände det inte så jättemycket annat.  Mysfaktor helt enkelt. 

I lördags var det inflyttingsfest hos Peter som förövrigt har världens mysigaste och finaste lägenhet, Jag och Erica hade tagit på oss rollen som hemmafruar. Erica ville visa vad hon gick för inom matlagning och lagade iordning världsens godaste middag. (Jag bidrog med att vispa lite då och då typ) Efter middagen ramlade det in en heldel sköna människor som gjorde förfesten till det ultimata. Vidare ut på stan och spårade, blir lätt så när man får försig att man äger helt världen, vilket jag har en tendens att tro när jag har druckit lite för många drinkar. Kvällen slutade hemma hos en go kille där vi käkade max hambrugare och dip ( haha alla dippar som finns *2 så vi hade endel att äta.)

Igår var jag hemma hos pappa med systeryster och hade "lillajulafton" eftersom vi inte är hemma över jul iår. Jag måste förövrigt ha världens bästa pappa.

Puss


en sak att säga...

Sjukt spårad kväll.. hur kan jag ens förvånas över mig själv? Ni lär ju iaf ha slutat bli förvånade över det.

Uppdaterar senare!

Puss

Kärlek

Nu ska det lunchas med några sötnosar sen ska jag köpa ett par skor som jag känner riktigt kärlek till.. hö

Hur vackra är dom inte?

Angels



Man kan ju alltid ha ett hopp, efter juskinkan blir det träning som bara den.. See u at the gym.






Promenad i vintermörkret

Nu är jag inne igen, lite lagom rosig om kinderna och varmare än någonsin efter lite varm choklad. Har varit ute på en riktigt lång promand med en speciell person, hur skönt som helst. Vi hade inte direkt något destination utan det slutade med att vi hamnade vid Karlbergs slott, as mys! Vad är Thailand när man kan promenera på en upplyst stig när snön faller ner? hehe


   


Under palmträdet med en annanas

Längtar tillbaks till Thailand. Känns som att alla jag känner har kommit hem nydligen eller är där nu. Fusk på något sätt. Jag och Erica skulle egentligne ha begett oss iväg också men så vart det inte. Okänd anlednig vi får ta oss iväg snart. Jag får väl helt enkelt försöka intala mig att det är as mysigt med snöstorm och is eller trösta mig med att kolla på bilder och drömma mig bort. Kan dela medm ig lite så ni också kan drömma er bort. 

Here we go:



               

Me and Ericis


en ganska normal konversation

Hanna:"var det två killar?"
Erica:"nej en kille & en tjej"
Hanna:"men dom varju typ i våran ålder eller hur?"
Erica"men nej det var ju fan en gubbe & en svärmor"

HAHA

Puss hörs senare

Snö

När jag vaknade imorse var marken täckt avsnö, underbart! Äntligen kan man få lite julfeelings. Nu drar vi in till NK, Erica ska köpa en vinterjacka som det ser ut som sen blir det en bit mat. Fetton måste gödas.

Puss




Precis kommit hem från Thai


Lång kväll med vin och planer inför flytt

Nu är jag hemma efter en lång kväll på stan med Erica och Martina. Var från början bara meningen att vi skulle fika på vårat stammis ställe Alberto som ligger på Birgerjarlsgatan, vilket vi gjorde mycket bra, mycket mysigt. Det jag uppskattar är att man kan sitta ute även fast det är kallt ute, super bra infravärme haha.. Efter det drog vi oss mot Vappis för lite mat och vin sen vart det en sväng till Söder, för ännu lite vin. Bra kväll helt enkelt! Nu är jag hemma hos Erica och ska snart slänga mig i sängen..

P.s Vi planerade även lite inför vi eventuella flytt i Januari, shit va konstigt det skulle kännas att flytta till en helt ny stad, flytten kommer dock inte ta oss så långt bort.

Nu ska det sovas.

Puss


13

Nu ska jag snart kasta mig ut i det tråkiga vädret för ett ta mig in till stan där jag ska möta upp Snurre-kurt= Erica. Vi tänkte fira in tredje advent med en liten adventsfika, mysi. Vi kommer självklart att planera lite hemliga saker också HA! hahahah (?)

Igår skulle jag ha infunnit mig på min kusins inflyttningsfest, men jag kände att det var en bättre idée att stanna hemma med tanke på dagen innan (i fredags), jag som skulle ta det lungt så jag kunde ha kul på lördagen, men det va inte den enda faktorn till varför jag stannade hemma.. Jag skulle egentligen gått med en kompis men hon kunde inte p.g.a olika anldeningar, hemtentor är inte att leka med.. Hoppas det gick bra gumman, trotts missförstånden. Som vi sa: Vi måste hinna ses alla tjejer innan du åker iväg! :)

Nej nu ska jag röra på mig!

Pussis ha en fin kväll


Yesterday

Galen kväll igår, var inte riktigt tänkt att jag skulle gå ut men så vart det endå... Ovanligt? Nej.. Vad hände med min vita månad liksom? Jaja den försvann lika fort som min drink försvann. Annars hade jag trevligt igår med trevliga människor. Vi började med Sthlm live sen vart det Collage och sen avslutades allt på Solidaritet med en lite för full Hanna. Det var kul att testa någa nya ställen (för mig) hade aldrig varit på varken Collage eller Solidaritet tidigare.

Jag fattar helt ärligt inte vad som hände med mig igår, har nog aldrig blivit så konstig när jag har druckit alkohol, kanske har att göra med att jag inte åt något på hela dagen förutom frukost? Så jag ber om ursäkt om jag betedde mig illa mot någon.

Vad ska ni hitta på ikväll?

fredagsplaner

Hello sweeties!

Hur står allt till idag? Hoppas allt är bra med er.  Själv mår jag strålande, hade lite svårt att somna igår men va uppe med tuppen i morse endå. Skönt.

Idag är det tänkt att jag ska möta upp en vän för ett möte, hoppas det är givande! Efter det funderar jag på om jag ska åka och hämta min Iphone hos en annan vän. För att sedan KANSKE(?) gå ut, det enda jag vet är att J vill att jag ska hänga med och stötta hans kompisar som DJ.ar på ett ställe i stan som jag inte alls kommer på vad det heter i skrivandes stund. Det kan nog bli trevligt. Dock ska jag ta det lungt för imorgon ska jag på en inflyttingsfest hos min kusin och känner för att vara fresh då..

 Nej nu ska jag äta något, ser ut som att det blir en sallad, mums!


See u


Melissa Horn vecka

Veckans ros går till Melissa Horn. Bara så du vet!

http://www.youtube.com/watch?v=aX2_TBo3HnE

http://www.youtube.com/watch?v=aH8MIdVJkSY


Föresten finns det inte någon som kan hjälpa lilla mig så jag kan lägga upp youtube-fönster med låtarna, så man kan kolla på videon samtidigt?


Jag vet att ni längtar hem

och ni är så välkomna, det finns alltid plats för er mina älsklingar.


   


Vad är på gång?

Sitter och lyssnar på Melissa Horn och har precis ringt och sagt upp mitt abonnemang hos Comviq, vad är på gång tro? hmm..

Kan ge en ledtråd, Comviq säljer inte iphone

Är det så att jag ska bli en apple tjej? Jag som va emot hela det upplägget när vi gick i skolan och satt framför mac-datorer hela dagarna, kommer säkert sluta med att jag sitter med en egen lite Mac, snart som dessutom kommer få namnet Älskling.

Dior & Estée Lauder tips

Jag bara älskar en rengöringskräm från Dior som står i mitt badrumsskåp. Min hy har alltid varit lite känslig så mamma gick in i på Åhléns city och frågade efter någon bra kräm för känslig hy. Tjejen/expiditen plockade fram den här som jag varmt kan rekomendera. Den luktar väldigt milt och gott! Perfekt.

En annan favorit är Estée Lauder som funkar bra när man vill ta bort mascaran.

                                                                        


Vi hittade tillbaks till varandra...

.. och jag är gladare än någonsin. :)


James Morrison

http://www.youtube.com/watch?v=gr8JsHlqf4I

http://www.youtube.com/watch?v=0ixfgp5QPD8


Ganska mycket ilandsproblem

Jag har upptäckt att jag oftast inte har några riktiga problem mest sånna som man kallas ilandsproblem.

Ett av mina större problem just nu är vad jag ska önska mig i julklapp. Man har verkligen långt ifrån allt men endå har man svårt att önska sig något.

Några saker som jag tänkte skriva på min lista till tomten får bli.

Morgonrock, gymkort, persentkort på smink, Iphone, underkläder, smycken, pengar.






            

 


Herregud...

... vad jag bara har myst runt den senaste veckan, har nog varit på alla Uppsalas fik(?)

Idag mötte jag upp Susanna på stan för lite uppdatering och skvaller, var på tok för länge sen men det blir lätt så när man har olika saker för sig hela dagarna. Vi pratade bland annat lite om hennes Sydafrikaresa, gissa om jag är avis på henne? Vara i värmen och uppleva massa coola äventyr! Efter fikat tog vi en vända på stan men jag hittade inget som tilltalade mig speciellt mycket.. eller i självaverkat så kollade jag inte efter något. Fattar inte riktgt vad som har hänt med mig? Känns som jag är trött mest helatiden. Kanske svinis som lurar bakom hörnet? En vän som vart utsatt för den hemska sjukdommen sa att det börjar med att man blir jättetrött och sen kommer febern!!! Fast iof är väl varenda kotte där ute trött såhär års, inte så uppgigande väder direkt.

Jag har även uträttat lite bankärenden idag, skaffade mig bland annant Internet bank wiho! Kvinnan som fixade dosan åt mig frågade om jag ville ha så jag kunde betala räkningar men jag svarade nej och hon kontrar snabbt med "Åh gud va skönt!" och då slog det mig FAN vad jag har det bra här hemma i mitt lilla bo, inga räkningar, ingen hyra, inga matkostnader. Men i samma stund längtar jag efter att få sköta allt det där själv. ATT BO ENSAM!


Återkommer senare om jag inte insjuknar i svinis! hehe

S M E L L U L A T E R

Tisdag....

.. och ännu en ganska ogivande dag! Mötte upp Julia och Sophia för en fika på stan vilket var välbehövt. Länge sen jag träffade Jullebulle. Vi satt på ett fik vid ån som är så hilma mysigt. Vi planerade lite yatchweek och kom på att vi ska boka båt inom de närmsta två veckorna. Nice! Efter fikandet föreslog Sophia att jag skulle föja med henne och Adolf till Ikea så jag hakade på men gick mest i min egna lilla värld. Insåg redan på vägen dit att jag egentligen var för trött för att gå runt där.. Sophia hittade lite fina saker och Adolf lika så! Adolf och Sofii ville bowla när vi kommit tillbaks från Ikea men jag kände att jag inte hade någon ork så vi får ta det någon annan dag helt enkelt. I helgen kanske? fredag?

Pussis





Två dåliga filmer, hur lyckas man?


Söndagen var mycket seg.. Var tänkt att jag skulle möta upp lite vänner på stan för brunch men jag råkade sova lite för länge, vilket iof var förståeligt i och med att jag var vaken till 6 på morgonen.. Istället gick jag och Erica och handlade mat för att göra iordning en riktigt god tacosmiddag, muums! Tacos funkar verkligen jämt. Efter vi hade handlat allt vi behövde gick vi till en närliggande videobutik och hyrde två filmer.. Nu kommer en fråga: Hur lyckas man hyra två dåliga filmer? Helt ärligt kommer jag inte ens ihåg vad de heter men båda handlade iprincip om sex, droger och fest och hade ganska eller vadå ganska? VÄLDIGT konstiga slut. Jag som ville se "Flickan som lekte med elden" men så vart det inte i och med att den var uthyrd överallt!!

Väl inne i värmen började vi laga iordning maten efter de gottade vi oss i godis under filmerna.

HEJ TJOCKIS HELG!

Uppsala är ganska mysigt trottsallt, har myst runt här hela helgen. Ganska ovanligt.


              


Jul i Julians hus

Nu är det jul här i vårt hus..... I lördags var jag, Erica, Jonas, Peter och Oscar hemma hos Jul-ian och hade julbaksmys. När vi kom dit hade grabbarna styrt upp med en tacosmiddag vilker uppskattades väldigt mycket efter att ha gått lite vilse. Efter middagen började vi baka peppisar och lussebullar. Jag måste säga att vi var ett gäng riktigt bra bagare i och med att det väldigt gott... förutom första plåten med pepparkakor som vart på tok för brända. Efter bakandet flyttade vi in i vardagsrummet och kollade på "Sunesjul" och en bit av "Tomten är far till alla barnen" Det var iallafall mysfaktor 100 under lördagskvällen. Dock kom vi inte hem förens runt 5 på morgonen.

Lite bilder:

                 

fredagskväll som inte vart så lugn trotsallt...

Min fredagskväll som var tänkt att bli en väldigt lugn kväll visade sig att bli ganska galen trottsallt. Sophia kom hem till mig efter någon/några timmar på gymmet! Vi sattt och snicksnackade lite och åt lite naturgodis medan Idol var på i bakgrunden. Runt kvart i tio kollade vi på varandra och sa "Gud va skönt att vi inte är ute i kväll, vad mysigt att bara vara hemma för en gångskull" vad tror ni vi befinner oss efter 45 minuter? Jo i en taxi mot stan, herregud! haha Den lugna hemmakvällen slutade med krogen och en skön efterfest vid Studentvägen.


 

wiho galen dag på Kallis med en lite för påverkad Sophiepropp haha


Smell u later bitches


mysipysi

Ikväll var det tänkt att ett antal vänner till mig skulle komma över men så blev det inte av olika anledningar så jag gick och köpte mig lite julmust och naturgodis.. okej jag ska inte ljuga jag köpte endel godis också! ett plus var även att jag hade fått magazinet Cosmopolitan i brevlådan. Så det jag har framför mig är en välbehövd myskväll helt enkelt.
Sophia kanske kikar förbi efter sin träning.. beundrar att hon tränar så mycket som hon gör! Jag ska se till att köpa ett gymkort också så jag blir fresh till sommaren har nämligen allt för många som tjatar på att jag ska börja träna, undra vad det kan bero på? De kanske trycker jag borde börja röra på mig eller vill dom helt enkelt bara ha lite sälle på gymmet?  Sist jag var där möttes jag av en inte så jättetrevligt seende. Så kan det gå helt enkelt. Killar på gym kan vara sexig men samtidigt VÄLDIGt osexigt!


Hoppas ni får en mysig fredagskväll. Föresten är det någon som ska till Ambasadeur ikväll? Hörde att Backstreetboys skulle ha sin efterfest där.Själv är jag inte alls taggad på utgång. 

PÖSS! 


Planer inför sommaren....

.. som varar 3 månader och som man sedan längtar efter resten av året.

Mina tjejer hetsar om yatch week och jag orkar inte mer kan dom bara vara tysta....? eller inte, jag ska inte ljuga om att det var jag som startade hetsen om att ta sig ner till Kroatien för en segeltur i det blå. Som tur så var det fler än jag som nappade på det här förslaget. Det är något som inte får missas. Om jag får rösta skulle jag boka båten redan idag.

Vad säger ni tjejer? Ska vi ha en tjejkväll snart och planera? Två flugor i en smäll tjejmys och sommarplaner.
Jag räcker iallafall upp handen för det.

Puss smell u later

             

 


Yesterday

Hello!

Tänkte bara ge en snabb uppdatering om min ganska så händelselösa men mysiga dag igår.

Dagen började med att jag gick upp och åt världens godaste frukost men världens godaste nypressade jucie! (stolt) för att sedan bege mig ner mot stan kände att det var läge för hämta ut ett par pumps som har varit på omklackning ALLT för länge. Det stod på lappen att dem slänger skorna om man inte hämtar de inom 3 månader.. Tur som jag hade hade det uppenbarligen inte gått 3 månader i och med att jag kunde hämta ut dom dock vart jag väldigt orolig när han kollat på samma hyllor typ 3 gånger...? men efter ett antal beskrivningar hittade han dom. Jaja hämtade är dom iaf! Därefter gick jag till banken för att uträtta lite ärenden, men jag kom ganska snart på att det inte var någon ide att sitta där då jag fick nr 548. På displayen för vilket nr som är näst stod det 530. Ett nr hade inte blivit avklarat på en kvart så jag ringde upp sophia och kollade om hon befann sig på stan vilket hon gjorde så jag mötte upp henne för att gå och fika. Vi tog oss till waynes för en kaffe och te och en massa skvaller om allt och inget. (sånt tjejer är bra på)  Väl hemma igen möts jag av mat på bordet, mycket uppsklattat då jag var väldigt hungrig!!!!! Min mammi är gullig


Nu ska jag fortsätta försöka få någon ordning inne på rummet.



sophia sötnos

Sophia sötnos


see u later


RSS 2.0