Om du lämnade mig nu



jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu
jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu
jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns
jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu


Sol,bad och bio

Igår efter jobbet åkte jag och några sötnosar till fjällnora för att fånga solen och vattnet (för vissa).. Vi spelade kort och hade allmänt mysigt. Efter fjällis mötte jag upp dady och min syster för lite middag innan jag skulle rulla vidare till fashionistornas värld, SATC 2! Jag känner att jag blir så fascinerad av alla färger och fina kläder.


Middagsmys!

Idag mötte jag upp mina vänner Mathilda, Sebastian och Daniel för middag på villa roma i stan! Väldigt kul att umgås med dom, eftersom det inte hnäder allt för ofta nu förtiden.. Villa roma hade bra mat och en väldigt mysig uteservering som vi placerade oss på det var även super härligt väder... Vad mer kan man önska? Jag mår så himla bra.




London

Wie! Lite sen men jag hade det hur bra som helst i London det var verkligen en avkopplande resa som mest bestod av shopping. Tänk att shopping kan vara så avslappnand. Jag tycker om mina fina vänner så himla mycket, väldigt bra resa med er snuttefior, Julia och Susanna!



Lovely


.

Igår var jag hemma hos en gammal kompis och så såg jag att hon hade katalogen med alla studentbilder. Askul att kolla igenom.

Här min dåvarande sötaste lillaklassiklass.


.

Idag har jag hängt lite med en skadad Mikael som bröt handen när han hoppade fallskärm, stackaris!! Vi åt sushi och snackade lite skit efter att han hade varit och fått handen gipsad. Hoppas att läker ihop snabbt.
Efter jag hängt med honom gick jag hem till Jennifer och mös lite ute på hennes balkong!! Vilka fina vänner jag har, jag är så glad att jag omringas av så fina människor med sån positiv energi.

Nu tänkte jag hoppa ner i sängen och läsa lite innan det är dags för johnbuld att natta mig och tingeling att strö glitter över mig.

Puss och god natt alla fina!




.

Igår var jagp å min kusins examensfest och efter det mötte jag upp Suss och Jennifer innan vi gick vidare till vdala. Trevligthet det där!

Hittade en skojig peruk hemma hos Jennifer, om jag hade fått välja själv hade jag haft på mig den hela kvällen.









.

Nu har min sötaste Daniel kommit hem till Uppsala igen efter att ha spenderat hela hösten och våren i Skåne!! Ska se till att träffa honom nu innan han åker tillbaka.. Missade honom sista han var hemma så det va lääänge sen jag såg honom. Vi e så roliga ihop och har sjuka minnen.






.

Vad tycks om mina nya gummistövlar. Känns som jag nu mer kan gå under namnet gummistövel-hanna.




.

Så långt bort men ändå så nära. Eller...? Nej det är nog inte så nära trottsallt, inte ens ganska nära utan väldigt långt bort, kanske inte på världskartan. Äh! tjarå

Härligt

Idag efter jobbet ringde jag Julian och kollade om han hade lust att komma ner på stan och luncha med mig men det visade sig att han precis hade varit på stan och inte orkade gå tillbaka, istället kom vi överens om att jag skulle köpa med mig mat och ta med mig till honom, blev sushi som försvann fortare än fortast. Efter maten och en del snack om allt och inget tog vi en promenix ner till stan för att möta Ada och suss över lite jordgubbar på bryggan, det slutade att vi blev kvar där i några timmar tills det blev lite för kallt om våra fossingar.

Mycket mysig dag, bugar och bockar för det. Nu är det sovtime.




RSS 2.0